MIHAI STURZU (PRO ROMÂNIA):  Nu se cunosc motivele plecării celor doi parlamentari

A.I.
Politică / 20 decembrie 2018

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Liderul filialei Braşov a Pro România, Mihai Sturzu, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că nu cunoaşte motivele pentru care cei doi parlamentari Mihai Mohaci şi Mihai Popa au părăsit partidul după numai 24 de ore.

Sturzu a declarat: ''Exact ca în poveşti. Pierdut doi parlamentari. Îi declar nuli. Povestea noastră de iubire a durat fix 24 de ore. Eu consider că este un gest de responsabilitate - să vă explic punctul meu de vedere, pentru că nu am niciun semn de la ei. Am avut doi parlamentari, pe Mihai Mohaci şi Mihai Popa, care, în urmă cu câteva zile, îmi povesteau cum nu se mai poate sta în PSD, cum Dragnea e dictator, cum ei nu mai vor să fie ridicători de mână, cum Dunca (n.r Marius Dunca-preşedintele interimar al organizaţiei PSD Braşov) nu-i respectă, cum PSD-ul va distruge ţara şi ei nu mai pot pentru că ei sunt oameni buni, care vor să participe la reconstrucţia ţării într-un partid nou cum este Pro România. A durat 24 de ore, după care Dragnea a fost un băiat bun, Dunca a devenit o stea a politicii locale şi PSD duce ţara pe culmi de glorii şi afirmare. Eu nu înţeleg absolut nimic ce a fost în capul acestor oameni, ce este în mintea unor oameni maturi, politicieni cu experienţă, să trădezi de trei ori: odată PSD-ul, odată grupul parlamentar din care ai făcut parte şi apoi Pro România".

Potrivit lui Sturzu, niciunul dintre cei doi nu a putut fi contactat, deşi au fost sunaţi şi li s-au trimis mesaje.

"Am încercat să iau legătura cu ei, i-am sunat, le-am trimis mesaje, i-am rugat să mă sune. Nici unul dintre ei nu a răspuns. Parcă au intrat în pământ'', a explicat Sturzu.

Acesta a adăugat că sunt aşteptaţi oricând în Pro România, pentru că este un partid deschis. "Dacă îşi dau seama că Dragnea trebuie dat jos, să voteze moţiunea de cenzură, să-şi facă datoria faţă de cetăţeni şi să vină în Pro România să muncească. Aici sigur nu vor avea nicio funcţie, nu le promite nimeni niciun loc pe liste, nici la alegerile europarlamentare, nici la cele parlamentare, nici la alegerile locale'', a punctat liderul filialei Pro România Braşov.

Mihai Sturzu a afirmat că discuţiile cu cei doi parlamentari PSD datează de când preşedintele partidului, Victor Ponta, a avut o întâlnire regională la Braşov.

''Noi, ca nişte oameni buni, decenţi, le-am spus bun venit. După conferinţa de presă din 5 decembrie, la care a participat şi Victor Ponta, eu a trebuit să plec pentru că mai şi lucrez, iar când m-am întors vineri, şi trebuia să mă văd cu ei, nu au mai răspuns la telefon. Eu mi-am dat seama şi, după ce am aflat de la nişte prieteni din PSD că s-au întors din nou în PSD, i-am spus şi lui Victor Ponta că, dacă unul dintre ei doreşte să coordoneze organizaţia de la Braşov să vină, să se ocupe, iar dacă îşi doresc funcţii eu mă dau la o parte. Noi nu le-am oferit nimic. Nu a existat nicio promisiune din partea noastră de a obţine o funcţie în interiorul partidului, poziţii pe listă la alegerile care vin. Pe de altă parte, nu ştiu ce le-a promis Dragnea, nu ştiu ce s-a întâmplat şi nici nu mă interesează'', a punctat Mihai Sturzu.

Preşedintele de şedinţă al Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a informat în 10 decembrie, în plen, că deputaţii Ion Spânu, Mihai Valentin Popa şi Mihai Mohaci au anunţat că îşi încetează activitatea în grupul parlamentar al PSD şi devin neafiliaţi.

O săptămână mai târziu, liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, a anunţat că Mihai Mohaci şi Mihai Popa s-au reîntors în PSD.

"Mihai Mohaci şi Mihai Popa au făcut cerere de reînscriere în PSD, ca urmare ei fac parte din grupul PSD", a spus Suciu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb