Mihai Tudose: "La Sectorul 1 circul continuă de 4 ani"

S.B.
Politică / 13 iunie

Mihai Tudose: "La Sectorul 1 circul continuă de 4 ani"

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose, primul pe lista comună a PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, a comentat, joi seară, situaţia generată de scandalul electoral din Sectorul 1, apreciind că de patru ani acolo sontinuă scandalul, informează news.ro.

Clotilde Armand, care acum patru ani afirma că este greu să se renumere voturile - după ce a câştigat alegerile - acum insistă că renumărarea este foarte uşoară. "Nu cred că îi e frică că pierde Primăria, îi e frică de ce găseşte cel care vine după", a declarat Mihai Tudose. El crede că trebuie găsită o altă soluţie pentru procesul electoral, astfel încât să nu mai existe zile întregi de plimbat sacii cu voturi prin oraşe şi de stat la cozi interminabile pentru finalizarea procesului electoral.

Mihai Tudose a comentat, joi seară, la Antena 3, scandalul legat de rezultatul alegerilor din sectoarele 1 şi 2 ale Capitalei.

"Această situaţie este exclusiv responsabilitatea şi în competenţa AEP. Nimeni nu poate interveni, nu există instanţă peste acest lucru, care să poată lua o altă decizie. Se fac contestaţii la Biroul Municipal, la Biroul Central Electoral, aceştia decid. Punct", a afirmat Tudose.

Acesta a precizat că este imposibilă orice ingerinţă din partea altor autorităţi sau persoane.

"Orice altă ingerinţă din partea politicului, administraţiei, Guvernului - că am auzit că e de vină Ciolacu şi cu Ciucă...Nu am înţeles ce a făcut Ciolacu şi cu Ciucă de nu au numărat unii voturile ca lumea în secţia de vot. Până la urmă hilar este că toţi reprezentanţii partidului lor au semnat un proces verbal şi acum aceeaşi reprezentanţi nu mai recunosc hârtia pe care au semnat-o", a mai declarat vicepreşedintele PSD.

Acesta apreciază că "la Sectorul 1 ştiu că circul continuă de 4 ani".

"Acum 4 ani, doamna actual primar spunea că este imposibil să numere fiindcă este foarte greu şi nu se poate. Ok, acum e foarte simplu să le numere. Haideţi, dom'le. Eu nu cred că îi e frică că pierde Primăria, îi e frică de ce găseşte cel care vine după. Asta e teama mare", a mai afirmat liderulm social-democrat.

Mihai Tusose s-a referit şi la organizarea alegerilor: "Trebuie făcut ceva cu aceste situaţii de Ev Mediu, cu saci, cu stat, cu plimbat 4 zile, trebuie o altă structură piramidală pentru ca lucruile să se întâmple mai repede cu aceste voturi, să nu mai stea toţi la un singur ghişeu, practic. Poate trebuie reglementată şi găsită o altă procedură".

Scandalul voturilor din sectoarele 1 şi 2 ale Capitalei continuă, reprezentanţii USR care, potrivit rezultatelor provizorii, au pierdut alegerile reclamând numeroase fraude şi depunând diferite solicitări şi contestaţii.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Ho.tii de la PSD si PNL au furat voturi pe fats de au rupt.

    1. Daca pad ar fi fost in stare sa organizezr niste alegeri ar fi putut comenta. Asa si partidul a ajuns la nivelului lui, dovedind ca e incompetent. Tudose, voturi +voturi anulate + formulare fara vot = formulare inaintea votului. E ca la contabilitate. Acum stiu ca tu nu le ai pe alea cu bancile si economia. Ma intreb ce te-a recomandat de prim ministru?

    Ba, tudose, imi esti simpatic de cand te stiu, spui multe chestii adevarate dar esti genul de te halesc cu adevar cu tot asa zambind.

    Nu mai votez de 20 de ani din cauza sistemului arhaic de vot, sa stau cu orele la mana unor idioti si imbecili platiti numiti comisie, care sa-mi controleze votul, mai va!  

    In sectia de vot centrala de "muncipiu" targoviste, unde vota unu stan si altul stefan, mirosea a ceapa, usturoi, fasole, tuica si basini de la ora 12, ei deja puneau mese ca trebe sa mance si gura lor ceva si deja sarbatoreau victoria lui stan si stefan cu 90%, mai ceva ca ceasca pe vremuri! tot psd din tara ar trebui sa se mute in dambovita si ar fi griji. 

    I-am lasat sa mance cacat, acelasi de 20 de ani, si mi-am vazut de treburi. si da, ai dreptate, cand va fi vot civilizat si procesat automat mai stam de vorba, desi atunci nu se mai poate fura ca in sectorul 1 si ca la braila. 

    In rest cum ti-am zis, esti baiat simpatic.  

    Transmite-i lui rares de la pnl, ciuca maciuca nu va lua mai mult decat burduf la capitala. Sa opreasca tonomatul. 

    Ah, nici marcel nu va fi mai breaz, va fi sub veorica de acu 5 ani. 

    pariul este ca marcel iese din primul tur, iar ciuca pierde in turul doi. 

    cine va fi sef, e un mister, deocamdata. 

    PSDii sa vorbeasca mai putin de Bucuresti si de sectoarele sale...ce s-a uitat ce-au facut hotii lor: Oprescu timp de doua mandate iar Fi-rea, bine ca a fost doar un mandat, ca daca ar ari fi primit inca unul, baga capitala in faliment cu structurile paralele pe care le-a creat si cu banii risipiti aiurea pe vouchere de biciclete, luminite si tot felul de targuri. Dar nici d-na lui Pandele si nici borfasul Oprescu n-au prea facut nimic cu reabilitarea infrastructurii.

     

    1. Vizita prim ministrului japonez: notă foarte mică pentru cel ce trebuia să fie gazdă!. Urat, foarte prost gestionat momentul!

      Mesaj pentru domnul Mihai Tudose ( ca prim ministru).

    Sunt doua concluzii:

    -hoții striga hoții ( vezi clotilda) 

    -Tudose japonezul a devenit inteligent și filozof 

    -rolex batistuta nu mai strîga " câtu presedinte" ci vorbește apăsat.... 

    Na ca am zis doua și emanat ca Ciuca trei 

    O sa trecem de la fapte la vorba , zicea ciolacu

    Johani-v-as vorba! 

    Tudose uită un lucru simplu:Clotilde vine după Tudorache al lui ! Păi după ăla se putea spune că nu s-a mai găsit nimic" după "!

    Faptul că așa mulți oameni din sectorul 1 au votat-o e ceva în condițiile în care a avut o presă total ostilă cu tot tot felul de ziariști " șobolani " !!! Apoi Clotilde a fost " faultata " sistematic de gașca PSD și PNL în primirea banilor la sector!

    1. Un comentariu pertinent.

    Nenea asta ne-a dovedit de ce e in stare. De ce il mai ascultam?

    la sectorul 1 e ciolan mare…

    nu e de mirare ca mereu e bataia si accidentarile astea… 

    Domnita a avut destule accidentari facute de “concurenti”… poate de aici rezulta si faptul ca nu prea a livrat in “mandat”?! nu stiu…  

    Sectorul 1 e Gasca cu “fundul si ouale” printre cele mai mari de aur… 

    s c c r e t 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb