MINISTERUL TRANSPORTURILOR: "Niciun pacient de la Spitalul CF Cluj-Napoca nu a necesitat intervenţie de specialitate în urma începutului de incendiu"

J.P.
Miscellanea / 22 noiembrie 2020

"Niciun pacient de la Spitalul CF Cluj-Napoca nu a necesitat intervenţie de specialitate în urma începutului de incendiu"

Niciun pacient şi niciun angajat de la Spitalul CF Cluj-Napoca nu au avut nevoie de intervenţie de specialitate în urma începutului de incendiu care s-a produs duminică în acest spital, relatează Agerpres.

"În dimineaţa zilei de astăzi, 22 noiembrie 2020, în incinta Spitalului CF Cluj-Napoca, la una dintre toaletele de la etajul întâi a fost sesizat un început de incendiu, la un corp de iluminat. (...) niciun pacient şi nicio persoană angajată a Spitalului nu a necesitat intervenţie de specialitate în urma acestui incident", se precizează în comunicatul MTIC.

Degajarea de fum a afectat secţia de boli interne a spitalului, unde erau internaţi la acel moment 11 pacienţi, arată Ministerul Transporturilor.

"Au fost alertaţi pompierii. În urma planului de intervenţie, în astfel de situaţii, de la nivelul instituţiei s-a intervenit punctual pentru neutralizarea începutului de incendiu. A existat o degajare minoră de fum. Degajarea de fum a afectat etajul întâi, acolo unde se afla secţia boli interne. La momentul respectiv, pe secţia respectivă erau internaţi 11 pacienţi. Pentru 3 dintre ei s-a decis mutarea în alte saloane, pentru siguranţa lor", potrivit comunicatului MTIC.

Ministerul Transporturilor subliniază că începutul de incendiu a fost stins de echipele de intervenţie de la nivelul spitalului înainte de sosirea rapidă a pompierilor.

"Până la sosirea echipajelor de pompieri (câteva minute) începutul de incendiu a fost neutralizat de către echipele de intervenţie de la nivelul Spitalului CF Cluj-Napoca, nemaifiind nevoie de intervenţia ISU", se menţionează în comunicatul Ministerului Transporturilor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Tacere totala,doar este pnl ul la putere in Cluj

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb