Mobexpert deschide al 10-lea hipermagazin din reţeaua sa regională

F.A.
Companii / 15 octombrie 2009

Mobexpert inaugurează la Iaşi un nou hipermagazin cu mobilier pentru casă, decoraţiuni mobilier pentru birou, cu o suprafaţă de 7.000 mp, proiectul implicând o investiţie de circa 2 mil. euro, reţeaua regională extinzându-se astfel la 10 hipermagazine, a comunicat joi grupul controlat de Dan Şucu.

Astfel, Iaşul devine al şaptelea oraş din regiune în care Mobexpert este prezent cu unităţi proprii. Hipermagazinul Mobexpert Iaşi, integrat în Era Shopping Center Iaşi, este al 9-lea din reţeaua din România şi al 10-lea din reţeaua regională, fiind deservit de o echipă operaţională de 50 de persoane.

Inaugurarea hipermagazinului Mobexpert de la Iaşi este inclusă în cea de-a doua etapă de extindere a reţelei din România, care face parte din strategia companiei de consolidare ca brand regional. Mobexpert va continua extinderea reţelei şi în următorii ani, vizând atât piaţa din România, cât şi piaţa regională.

Mobexpert este liderul pieţei de mobilier din România prin cele două mărci ale sale: Mobexpert - hipermagazine şi magazine de mobilier pentru casă şi decoraţiuni, şi Mobexpert Office - mobilier pentru birou şi colectivităţi.

Reţeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 34 de hipermagazine şi magazine.

În România, reţeaua cuprinde nouă hipermagazine în Bucureşti, Braşov, Suceava, Piteşti, Sibiu şi Iaşi şi 23 de magazine în ţară.

În afara României, primul hipermagazin cu mobilier de casă şi decoraţiuni a fost inaugurat la Sofia, în septembrie 2007. Mobexpert Office este prezent, din 2005, cu magazine proprii în Sofia (Bulgaria) şi în Belgrad (Serbia).

Înfiinţat în 1993, Grupul Mobexpert are astăzi 3.000 de angajaţi, dintre care 1.900 în fabrici şi 1.100 în retail şi servicii.

Grupul Mobexpert cuprinde zece firme pe zona de retail, opt fabrici de mobilă pe zona de producţie, şase firme de import şi trei firme de servicii (informatică, logistică şi proiectare-dezvoltare).

Cifra de afaceri adiţionată a Grupului Mobexpert, la finele anului 2008, s-a ridicat la 169 de milioane de euro. Compania a comunicat în mai 2009 că vânzările Mobexpert au scăzut, în primul trimestru al acestui an, cu 3% pe segmentul mobilier pentru casă şi cu 10% pe segmentul mobilier pentru birou, comparativ cu perioada similară din anul 2008, neprecizând şi valoarea.

Printre principalele companii care activează pe piaţa românească de mobilier se numără Mobexpert, IKEA, Elvila şi Kika.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb