Muzica "Ursus" începe cu "Liberty Parade"

Victor Andrei
Ziarul BURSA #Miscellanea / 25 iulie 2004

Compania "Ursus" promovează Muzica "Ursus" - un nou concept sub care se vor desfăşura cele mai importante evenimente organizate de Regele Berii în România. Povestea Muzicii "Ursus" a început acum doi ani, de cînd "Ursus" sponsorizează Festivalul de la Cluj, care s-a bucurat de succes la nivel regional. Conceptul "Muzicii «Ursus»" deţine acele valori comune cu universul mărcii "Ursus": distracţie, contemporaneitate, prietenie, socializare, independenţă, încredere, originalitate.

Diversitatea este susţinută chiar de primele două evenimente ce se vor desfăşura sub Muzica "Ursus": Liberty Parade (31 iulie) şi Stufstock (4 septembrie), care vor face vara mai incitantă pe litoral pe ritmuri house, jazz sau rock.

"Liberty Parade" este cel mai mare eveniment de stradă de muzică house din România, la care sînt invitaţi să participe atît DJ din străinătate, cum ar fi celebrul belgian Marco Bailey, şi cei mai apreciaţi DJ români (dintre care: Pagal, Rosario Internullo, Optick, Allen, Professor, Claus, Marco Briguglia). "Liberty Parade" de anul acesta va avea cel mai puternic sistem de sonorizare (muzica de la Vama Veche se va auzi din staţiunea "2 Mai") şi cel mai puternic efect laser care se poate vedea chiar din Mangalia.

Ediţia de anul acesta va cuprinde o paradă de 35 de kilometri la care oamenii vor fi chemaţi să se alăture distracţiei şi ritmurilor muzicii house care îi vor însoţi pe tot parcursul, culminînd în Vama Veche cu un concert exploziv. Organizatorii apreciază că numărul participanţilor la ediţia "Liberty Parade" din acest an va fi de peste 30.000 de oameni.

SABMiller este prezent în România din 1996 şi deţine în prezent trei fabrici de bere cu o capacitate totală de 2,1 millioane hectolitri şi un număr de 1100 angajaţi. În ţara noastră, operaţiunile SABMiller plc se desfăşoară în cadrul Companiei de Bere România (CBR), membră a SABMiller şi sînt localizate în Cluj-Napoca, Buzău şi Timişoara, unitate care a fost achiziţionată în 2001. În cadrul celor trei fabrici s-au produs 1,9 millioane hectolitri în anul calendaristic 2003, reprezentînd o cotă de 15,3% din piaţă. Brandurile SABMiller plc în România includ "Ursus" Premium, Timişoreana Lux, Miller Genuine Draft şi Pilsner Urquell.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb