Neversea, primul brand ambasador în campania WWF România

T.I.
Lifestyle / 2 iulie 2019

Neversea, primul brand ambasador în campania WWF România

NEVERSEA devine ambasador al campaniei "Culori pe cale de dispariţie", care aduce în atenţia publicului cinci cauze pentru care WWF acţionează în România - păduri, Dunăre şi Deltă, ursul brun, sturionii şi zimbrii.

Organizatorii NEVERSEA s-au alăturat acestei campanii deoarece au obiective comune, unul dintre cele mai importante fiind diminuarea efectelor plasticului în natură (18% din populaţia de ton şi peşte spadă şi 90% din păsările marine ale lumii au fragmente de plastic în stomac), cauză pentru care luptă, atât WWF România cât şi NEVERSEA.

În acest sens, anul acesta, în cadrul festivalului NEVERSEA, organizatorii au luat măsuri pentru prezenţa scăzută a plasticului, un pas important fiind faptul că, băuturile şi mâncarea vor fi servite în ambalaje biodegradabile.

În plus, pentru plasticul şi aluminiul din festival, s-a mărit numărul de puncte de colectare faţă de ediţia precedentă.

Astfel, NEVERSEA se alătură campaniei şi devine un mesager al WWF România, mesajul fiind unul despre importanţa naturii şi despre cât este de vital să o protejăm.

Conform WWF România, intervenţia umană a distrus peste 80% din zonele umede din Lunca Dunării şi a întrerupt funcţiile ecologice ale Dunării şi afluenţilor săi. Speciile şi ecosistemele planetei dispar într-un ritm alarmant şi accelerat - 60% din populaţiile speciilor de vertebrate în ultimii 40 de ani.

"Culori pe cale de dispariţie" este o platformă WWF care îşi propune să aducă împreună cât mai multe comunităţi, artişti şi branduri într-un efort comun de conştientizare şi strângere de fonduri pentru salvarea acestor culori în natură şi implicit a biodiversităţii planetei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb