NextUp Solutions a încheiat 2022 cu o creştere de 50% faţă de anul anterior

S.B.
Companii / 17 ianuarie 2023

Roxana Epure, Managing Partner NextUp Solutions

Roxana Epure, Managing Partner NextUp Solutions

NextUp Solutions a înregistrat în 2022 o creştere a cifrei de afaceri cu 50% faţă de anul anterior, peste estimările companiei, în primul an după un proces de rebranding.

Creşterea cererii pentru soluţii software de tip ERP şi de salarizare, lansarea de noi soluţii printre care SAF-T, e-Factura, RO e-Transport şi automatizari ale proceselor repetitive de business, atragerea de noi clienţi şi creşterea spectaculoasă pentru soluţii software customizabile sunt principalii factori care au impulsionat creşterea business-ului NextUp Solutions.

"2022 a fost un an reper pentru business-ul nostru, venind, după investiţii masive în softuri şi funcţionalităţi noi, cu o nouă strategie şi un proces de rebranding care au dat noi direcţii companiei, ceea ce a dus la creşteri cu mult peste estimările prognozate. A fost un an efervescent, cu numeroase proiecte şi un interes impresionat pentru soluţiile noastre, în special privind soluţia pentru raportarea SAF-T, obligatorie pentru firmele din România, dar şi pentru sisteme de tip ERP sau softuri de salarizare. Am alocat resurse majore, în special financiare, dar şi umane şi tehnologice, pentru a dezvolta noi soluţii software care să automatizeze operaţiunile de business ale clienţilor", punctează Roxana Epure, Managing Partner NextUp Solutions.

Astfel, în 2022, cea mai mare creştere a cererii a înregistrat-o soluţia ERP, o creştere de 50%, urmată de funcţionalităţile legate de SAF-T, softul de salarizare şi dezvoltări personalizate. Comparativ cu 2021, anul trecut un efect considerabil asupra creşterii cifrei de afaceri au avut-o soluţiile de raportare SAF-T şi e-Factura, NextUp Solutions fiind printre puţinele companii de software care dezvoltă acest tip de soluţii pentru automatizarea raportărilor către ANAF.

De asemenea, compania a înregistrat o creştere de 10% a numărului de clienţi, la un total de peste 5.500. Cei mai mulţi clienţi provin din industriile retail, ecommerce, producţie şi servicii, iar cele mai mulţi clienţi noi în 2021 sunt din producţie şi distribuţie.

Totodată, NextUp Solutions a investit peste 500.0000 de euro în dezvoltarea de noi tehnologii, în marketing şi în consolidarea şi extinderea echipei. Cea mai mare parte a investiţiilor a fost dedicată dezvoltării de soluţii software, în special de automatizări care reduce timpul de execuţie cu până la 50%-80%, în funcţie de tipul de operaţiune şi elimină erorile umane în activitatea de zi cu zi.

Astfel, şi în 2022 NextUp Solutions a înregistrat un avans semnificativ pe piaţa de inteligenţă artificială, integrând în softurile sale soluţii de automatizare, care automatizează operaţiuni de business, task-urile repetitive manuale fiind realizate în minute, în loc de ore, iar angajaţii fiind eliberaţi pentru activităţi mai creative şi mai valoroase profesional atât pentru cariera lor, cât şi pentru firma în care lucrează.

Pentru 2023, NextUp Solutions are în plan noi investiţii în tehnologii şi dezvoltarea de soluţii software web-based, dar şi în integrari cu tehnologii externe care să scape antreprenorii de birocraţie şi consum inutil de resurse şi bani, estimând o creştere de 40% a cifrei de afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb