NICOLAE CIUCĂ: "Avem două hotărâri de Guvern prin care vom continua lucrările de dezvoltare a infrastructurii, în Portul Constanţa şi Portul Galaţi"

S.B.
Politică / 9 noiembrie 2022

"Avem două hotărâri de Guvern prin care vom continua lucrările de dezvoltare a infrastructurii, în Portul Constanţa şi Portul Galaţi"

Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, în şedinţa Executivului, că pe ordinea de zi se află două hotărâri de Guvern prin care Guvernul se asigură că vom continua lucrările de dezvoltare a infrastructurii, în cele două porturi de relevanţă, Portul Constanţa şi Portul Galaţi, informează news.ro.

El a arătat că este vorba de peste 5 miliarde de lei, investiţii care sunt în mod special destinate atât serviciilor publice cât şi dezvoltării componentei feroviare, fiind vorba de 250 de kilometri de cale ferată ce asigură continuarea dezvoltării operaţionale a portului Constanţa.

"Avem două hotărâri de Guvern prin care ne asigurăm că vom continua lucrările de dezvoltare a infrastructurii, în cele două porturi de relevanţă, Portul Constanţa şi Portul Galaţi. Discutăm de peste 5 miliarde de lei, investiţii care sunt în mod special destinate atât serviciilor publice cât şi dezvoltării componentei feroviare, fiind vorba de 250 de kilometri de cale ferată, ce asigură continuarea dezvoltării operaţionale a portului Constanţa", a spus premierul.

Nicolae Ciucă a arătat că la portul Galaţi discutăm despre investiţii care vor asigura dezvoltarea componentei de transport multimodal.

"Portul Galaţi a căpătat o relevanţă aparte, în acest moment, odată cu declanşarea războiului din Ucraina şi sprijinul pe care ţara noastră l-a asigurat prin reoperaţionalizarea căii ferate de la Galaţi la Giurgiuleşti.

"În acelaşi timp, trebuie să vedem proiectul mare, prin care ne asigurăm de conectivitatea prin fluviul Dunărea, între fluviile Dunărea şi Rin. Ca atare, este o componentă de transport european, face parte dintre-un program de transport european şi asigurăm toate premisele ca acest obiectiv să se îndeplinească", a mai afirmat premierul Nicolae Ciucă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Dupa ce termocentrala MINTIA a fost retehnologizata pe banii romanilor,a fost vanduta ca si fier vechi la niste arabi care sunt vaide mama lor care o vor transforma in fier vechi care le vor aduce un castig gras arabilor din vanzarea fierului.Acum,statul roman,v-a moderniza Portul Constanta,vor decolmata canalul dunare- marea neagra,pentru ca pe canal sa se poata naviga pana in germania pe rin.Apoi,portul constanta,v-a fi donat olandezilor ca sa ne primeasca in shenghen,iar nemtilor le vom da si lor gratis canalul dunare- marea neagra,intrucat noi nu putem sa il intretinem la standardele cerute de nemti. Dupa intalnirea pe care premierul ciuca o va avea cu premierul ukrainei,romania ,le v-a face si ucrainienilor un cadou. Ciuca,le v-a da gratis platoul marii negre romanesc care este plin de gaze ,ca sa aibe si ucrainienii cu ce sa se incalzeasca. Noi,vom ramane cu praful de pe toba.! Apoi,praful de pe toba,il v-a lua vantu si romanii vor scapa de praful care risca sa le intre in ochi.! BRAVOS NATIUNE.!

    1. Corect.. Suntem un popor slab care se lasa manipulat de un guvern tradator de tara si de neam... Rusine Ciuca mai esti si general de armata.. Faci de rusine armata... Dancu e mai barbat ca tine dar l ati indepartat... Lichelelor...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb