Nicolae Ciucă: "PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale"

S.B.
Politică / 4 iunie

Nicolae Ciucă: "PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi că PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale iar decizia privind nominalizarea va fi luată în forurile de conducere, el precizând că va avea loc un Consiliu Naţional, după alegerile din 9 iunie, pentru analiza rezultatelor şi strategia pentru prezidenţiale, informează news.ro.

"PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale iar decizia privind nominalizarea va fi luată în forurile de conducere ale partidului", a declarat Nicolae Ciucă, după şedinţa Colegiului Director Judeţean Bistriţa-Năsăud. "Este normal ca după alegerile locale să avem un Consiliu Naţional în care să facem analiza rezultatelor de la alegerile locale şi europarlamentare şi de aici încolo să stabilim toţi paşii pentru ca partidul, membrii partidului, să stabilească şi să avem dincolo de nominalizare şi strategia cu care PNL va intra în alegeri.", a mai spus liderul liberal. Întrebat dacă îşi doreşte să candideze, Ciucă a răspuns: "Nu contează ce ne dorim unul sau altul, contează ce stabileşte partidul".

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Pasarea malai viseaza.

    stimate domn, va vom alege, dar nu acum, poate intr-o viata viitoare

    Dupa ce o s-o luati in freza la alegerile europarlamentare (la pachet cu PSD), o sa constatati ca la prezidentiale o sa va bateti pentru locul al 2-lea cu marele covrigar Ciolacu.

    Cine va iesi mai in fata, poate...poate sa-i ia fata lui Geoana. 

    1. Cine-s ametitii care voteaza cu Geoana? A, o parte din pesedisti, penelisti si useristi.

    Romanul absolut numit N.Ciuca cistiga alegerile Prezidentiale .Intreaga suflare romanesca il va vota .

    1. Romanii,il vor vota pe CIUCA in corpore,alaturi de bogatii EUROPEI,carora le va mentine DOMINATIA asupra IOBAGILOR din tara.Votul Strainilor,o sa fie dat direct la CALCURATORUL CENTRAL. Singurii care nu il vor vota pe CIUCA,vor fi militarii romani din toate armele care au fost TRADATI de NICULAE,mai ceva ca BRUTUS. Deasemenea,PNL,o sa obtina peste 50 % din voturi,cu tot cu cele din CALCULATORUL STS, iar romanii de rand,vor fi lasati sa moara de foame,dupa ce PNL,nu a facut nici o marire de SALARIU sau PENSIE,vreunui roman de rand. PNL,este PARTIDUL care ,nu se gandeste decat cum sa se IMBOGATEASCA GROFII lor si STRAINII,care sunt STAPANII ROMANIEI. Doamne fereste ca PNL sa se alieze iarasi cu asazisa DREAPTA UNITA,ca ROMANIA,se va SCUFUNDA mai ceva ca un VAPOR lovirt de o BOMBA ATOMICA. ROMANI,TREZITIVA.!

      ADEVARATII LIBERALI,sunt numai cei din ILVOV,primarii PNL,aducand comunele ILFOVENE la un stadiu de EMANCIPARE mai inalt decat BUCURESTIUL condus de NICUSOR PLICUSOR. RESTUL,PNListilor sunt fie fosti BASISTI,sau CORCITURI plecati din alte PARTIDE. !

    Nu ne intereseaza

    PNL-isti simt nevoia de a gusta o mare dezamagire.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb