Nicolae Ciucă va prelua interimatul la Ministerul Apărării

S.B.
Politică / 24 octombrie 2022

Nicolae Ciucă va prelua interimatul la Ministerul Apărării

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, luni, Administraţiei Prezidenţiale documentele privind demisia lui Vasile Dîncu din funcţia de ministru al Apărării. Portofoliul va fi preluat interimar de către şeful Executivului, arată Guvernul, potrivit news.ro.

"Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis Administraţiei Prezidenţiale documentele privind demisia domnului Vasile Dîncu din funcţia de ministru al Apărării Naţionale şi preluarea interimatului de către domnia sa", a transmis Executivul.

Vasile Dîncu a anunţat, luni pe Facebook, că şi-a înaintat demisia din funcţia de ministru al Apărării Naţionale. El a precizat că l-a informat pe premierul Nicolae Ciucă despre decizia pe care a luat-o. Acesta a invocat "imposibilitatea colaborării" cu preşedintele Klaus Iohannis şi i-a mulţumit premierului pentru colaborare.

Vasile Dîncu a afirmat, luni, după ce şi-a anunţat demisia de la conducerea Ministerului Apărării Naţionale, că nu a primit niciun reproş concret din partea preşedintelui Klaus Iohannis şi nici nu a vorbit cu şeful statului, nici în week-end, nici luni. El a adăugat că nu i-a solicitat nimeni să demisioneze din funcţia de ministru al Apărării.

Marcel Ciolacu a precizat că a discutat cu premierul Nicolae Ciucă şi i-a transmis că ar fi cel mai în măsură să preia interimar conducerea Ministerului Apărării, în contextul experienţei pe care acesta o are în domeniul Apărării. Liderul PSD nu a dorit să înainteze nume privind viitorul social-democrat care să conducă ministerul, întrebat dacă Mihai Tudose ar putea fi înlocuitorul lui Vasile Dîncu la acest portofoliu. Chestionat dacă este posibil ca PNL să preia portofoliul Apărare, Ciolacu a răspuns: "Este posibil orice în politică".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cel mai nepopular individ in raport cu institutia Armatei. Omul care a distrus sistemul de pensii militare, care a deturnat banii care s-ar fi cuvenit pensionarilor militari spre "achizitiile de avioane F 16 " , in realitate fier vechi inutilizabile.

    Un slugoi al mortaciunilor americane, care genereaza si intretin conflictele in lume si care vor determina declansarea unui razboi nuclear ce se va solda cu sute de milioane de victime. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb