NICULAE BĂDĂLĂU:  Îmi cer scuze tuturor românilor plecaţi în străinătate

I.L.
Politică / 4 decembrie 2019

Niculae Bădălău (sursa: Facebook)

Niculae Bădălău (sursa: Facebook)

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat miercuri, că îşi cere scuze românilor plecaţi la muncă în străinătate, pentru afirmaţiile făcute şi că respectă orice decizie vor lua colegii săi.

Acesta a afirmat, înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD: "Aş începe din nou să îmi cer scuze tuturor românilor plecaţi în străinătate la muncă, să îmi cer scuze familiilor lor, regret contextul şi formularea total nefericite. E clar că eu nu gândesc aşa şi foarte mulţi oameni ştiu lucrul ăsta. Eu îi preţuiesc şi îi respect pe absolut toţi românii, indiferent unde sunt", potrivit News.ro.

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat se reuneşte, miercuri, în prima şedinţă sub preşedinţia interimară a lui Marcel Ciolacu. Printre subiectele abordate se enumeră poziţia pe care partidul o va avea faţă de proiectele din agenda publice şi congresul din februarie. Declaraţiile lui Nicolae Bădălău referitoare la diaspora ar putea fi, de asemenea, analizate în şedinţă.

Senatorul PSD Nicolae Bădălău a spus, vineri, comentând intenţia de a creşte numărul de parlamentari pentru diaspora, că doar 700.000 au domiciliul legal în străinătate, restul, până a 3-5 milioane cât se vehiculează fiind "fetele alea de le duc ăştia", menţionează sursa.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. E clar cä ai o gândire mizerabilä,la fel ca tot clanul mafiot psd din care faci parte! Bine a spus presedintele tarii cä voi,psd-istii,vä schimbati blana dar naravul ba! Diaspora trebuie sa va raspundä pe masurä la alegerile parlamentare care vor veni! Atunci veti primi înfrangerea decisivä!

    1. Are dreptate Badalau. Romanii reprezinta scursura societatii in alte tari, fac muncile cele mai de jos, asta in cazul fericit in care nu sunt hoti, curve sau interlopi. Au plecat din saracie si au ajuns poate si mai saraci. Au plecat dand vina pe Romania, dar de fapt ei sunt de vina. Majoritatea au fugit de scoala ca dracu de tamaie si acum se vaicaresc cand cineva spune adevarul.Romanii sunt cea mai perversa si perfida natie. Se cred destepti si speciali, dar sunt niste ipocriti si manglitori.

    Âsta este gandirea bolnava a membrilor "ciumei rosi" si a acoöitiilor lor!! jos cu Ciuma rosie!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb