NN lansează în România NN Bootcamp

S.B.
Bănci-Asigurări / 6 martie 2023

NN lansează în România NN Bootcamp

NN susţine tinerii talentaţi şi pasionaţi de tehnologie să îşi dezvolte abilităţi şi competenţe digitale esenţiale pentru o carieră în domeniul IT.

Compania lansează astfel în România NN Bootcamp, un program internaţional de învăţare accelerată dedicat studenţilor şi proaspeţilor absolvenţi, cu scopul pregătirii lor pentru obţinerea certificării Salesforce Administration. Prin această iniţiativă, care se desfăşoară în mai multe ţări unde este prezent NN Group, compania urmăreşte să susţină dezvoltarea generaţiilor viitoare de specialişti IT şi să creeze oportunităţi profesionale pentru cei care vor să contribuie la accelerarea insurtech în România.

NN Bootcamp face parte din strategia amplă de transformare digitală a NN, ca parte a misiunii de a deveni asigurătorul digital al viitorului. Programul oferă entuziaştilor IT acces la training-uri cu mentori internaţionali, prin care îşi pot dezvolta cunoştinţele şi competenţele tehnice, prin informaţii teoretice şi teme practice, dar şi prin implicarea într-un proiect real al companiei, cu aplicabilitate în peisajul actual din piaţa muncii IT.

"La NN, digitalizarea e o prioritate strategică, pentru că vrem să oferim mereu clienţilor o experienţă digitală care să răspundă nevoilor şi aşteptărilor lor. De aceea, investim în iniţiative ample care să susţină inovaţia şi dezvoltarea insurtech în România, atât la nivel operaţional, cât şi atunci când vine vorba de talente care vor să contribuie la această misiune. Prin NN Bootcamp, oferim tinerilor un program de învăţare accelerată, cu provocări reale, nu doar teoretice, într-un cadru internaţional susţinut de specialişti din NN. Candidaţii vor fi pregătiţi pentru susţinerea certificării de Salesforce Admin şi vor avea posibilitatea să obţină un job în cadrul echipei noastre", spune Laura Uceanu, Chief Information Officer la NN România.

NN Bootcamp se adresează studenţilor în ultimul an, masteranzilor sau proaspeţilor absolvenţi din facultăţi precum Politehnică, Cibernetică, Informatică, Matematică sau alte specializări tehnice, interesaţi să-şi dezvolte o carieră în domeniul IT. Pentru a candida pentru un loc în NN Bootcamp, tinerii se pot înscrie pe parcursul lunii martie în baza CV-ului, demonstrând ulterior, în cadrul unei discuţii cu echipa de recrutare, performanţele academice, activităţile extracurriculare, abilităţile tehnice şi eventuale experienţe profesionale.

NN îşi propune astfel să atragă tineri talentaţi în domeniul tehnologiei, cu abilităţi de comunicare şi motivaţie să înveţe şi să se dezvolte alături de o echipă de profesionişti entuziaşti. Prin tot ceea ce fac, specialiştii IT din cadrul companiei se dedică accelerării transformării digitale în asigurări, iar NN este locul unde fiecare angajat este încurajat să acţioneze şi are autonomie în luarea deciziilor, este susţinut să fie mereu mai bun, să crească împreună cu echipa din care face parte şi, mai ales, să facă o diferenţă.

Programul se va desfăşura pe parcursul a 12 săptămâni, perioadă în care tinerii selectaţi vor parcurge modulele online de învăţare şi vor beneficia de sesiuni aplicate de mentorat susţinute de specialişti din grupul NN. De asemenea, tinerii vor experimenta modul de lucru într-un proiect real de business, se vor pregăti pentru susţinerea examenului de certificare Salesforce Admin şi au posibilitatea să primească o ofertă de angajare în cadrul NN, în România sau pe plan internaţional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb