Noi proteste în Armenia

M.D.
Internaţional / 25 aprilie 2018

Noi proteste în Armenia

Poliţia monitorizează, astăzi, noile proteste la Erevan, capitala Armeniei, faţă de clasa politică. Prim-ministrul interimar a sugerat noi alegeri parlamentare pentru a soluţiona criza politică, scrie Reuters.

"Lupta nu s-a încheiat", a declarat Susana Adamyan, o protestatară în vârstă de 21 de ani, care ţinea în mână o pancartă prin care făcea apel la oameni să participe la proteste.

Protestele anti-guvernamentale, care au scos în stradă zeci de mii de persoane în ultimele două săptămâni, au provocat demisia fostului prim-ministru, Serzh Sarksyan.

Demonstranţii, conduşi de liderul opoziţiei Nikol Pashinyan, l-au acuzat pe Sarksyan că a modificat Constituţia pentru a rămâne la putere.

Prim-ministrul interimar, Karen Karapetyan, a sugerat, astăzi, că ar trebui organizate alegeri anticipate pentru a se vedea câtă susţinere are de fapt Pashinyan şi dacă ar fi potrivit ca prim-ministru.

Karapetyan a afirmat: "Ce înseamnă "candidatul poporului"? Nu cunosc nicio ţară în care un prim-ministru este ales astfel. Există alegeri pentru acest lucru. Dacă el este alegerea oamenilor, înseamnă că va fi ales".

Economia Armeniei ar avea de suferit dacă această criză va continua, conform prim-ministrului. El nu a precizat când ar urma să aibă loc noile alegeri.

Preşedintele armean, Armen Sarkissian, a declarat că va începe discuţiile cu partidele pentru a încerca să rezolve criza.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb