Noul program paneuropean "Coca-Cola Soundwave" s-a lansat şî în ţara noastră

C.I.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 14 iunie 2005

Compania "Coca-Cola" lansează în această vară în întreaga Europă "Coca-Cola Soundwave", cel mai amplu program de anul acesta, care va reuni tineri iubitori de muzică din diferite părţi ale continentului şi îi va încuraja să participe la descoperirea a noi genuri de muzică.

România este una din cele 18 ţări care participă la noul curent Coca-Cola. Prin alinierea la "Coca-Cola Soundwave", România intră în comunitatea europeană a tinerilor care iubesc muzica.

În România, programul Coca-Colaforia, lansat în 2002 cu concertul extraordinar al lui Enrique Eglesias, a pus bazele asocierii dintre muzică, Coca-Cola şi tineri, continuată şi în anii următori. În Belgia, Coca-Cola s-a asociat încă din anul 1994 cu festivalurile de muzică. În Italia, Coke Live - programul postului de muzică MTV - oferă tinerilor concerte live în aer liber. În Marea Britanie, Coca-Cola a lansat primul site englezesc de pe care se poate descărca legal muzică. Marii Britanii i-au urmat apoi Austria şi Elveţia.

Programul "Coca-Cola Soundwave" are la bază o strategie integrată care include o campanie publicitară pe toate mediile (TV, radio, print, internet), o campanie promoţională cu peste 4 milioane de premii, un portal de muzică, evenimente speciale constînd în concerte şi petreceri Coca-Cola Soundwave şi acţiuni de PR.

"Trăieşte vara în alt ritm" este mesajul acestei veri transmis de "Coca-Cola Soundwave" către tineri. Astfel, Coca-Cola le oferă tinerilor ocazia să trăiască o nouă experienţă, premiindu-i cu 50 de bilete pentru două persoane la unul dintre cele patru super-concerte Coca-Cola Soundwave din Franţa (10 premii), Spania (10 premii), Grecia (20 de premii) şi Turcia (10 premii). Ajunşi la destinaţie, cîştigătorii vor putea asculta live nume mari în muzică: Oasis, Nick Cave, The Cure, Garbage, Chemical Brothers etc.

Un instrument important al programului "Coca-Cola Soundwave" este portalul www.soundwave.ro, o noutate absolută pe piaţă, acesta fiind primul portal de muzică din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb