NU SE INSULTĂ Carmen Dan şi Mihai Tudose spun doar adevărul

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 24 aprilie 2019

Carmen Dan, Mihai Tudose

Carmen Dan, Mihai Tudose

Carmen Dan, ministrul de Interne, şi Mihai Tudose, fost prim-ministru, au o discuţie aprinsă în care vorbesc fiecare despre calităţile celuilalt. Când doi oameni cu astfel de cariere politice poartă un dialog, nu este recomandat nici să fie întrerupţi şi nici contrazişi. Având în vedere funcţiile pe care le-au ocupat/ocupă nu putem să îi bănuim că mint atunci când se caracterizează unul pe celălalt.

Dialogul care a debutat la începutul săptămânii, aşa cum am prezentat în ediţia precedentă, a continuat şi ieri. Carmen Dan a anunţat că nu vrea să mai comenteze "zicerile" lui Cătălin Ioniţă sau pe ale fostului său şef, Mihai Tudose: "Am făcut câteva precizări, chiar n-aş vrea să lungim acest subiect despre Ioniţă, zicerile domnului Ioniţă, eu cred că am comentat destul. Domnul Ioniţă e un domn care şi-a dorit să fie personaj. Este adevărat că a prins culoar şi a ţinut morţiş să se penibilizeze şi domnul Tudose, că e plină politica ro­mânească de domnişori din ăştia frus­traţi care ştiu să lupte bărbăteşte cu femeile jignind. Am să-i răspund scurt, pe înţelesul dânsului: bădăran, oportunist, securist, nu neapărat în ordinea asta, alegeţi dumneavoastră ordinea".

"Apropo, voiam să vă mai spun ceva legat de lucrările de doctorat, dar mă opresc să mai deschid acest subiect, că iar se supără domnul Tudose şi domnul Ioniţă, aceşti doctori în fariseism".

Fostul premier Mihai Tudose a catalogat-o pe Carmen Dan, ministrul de Interne, ca "mincinoasă, agresivă, incompetentă", după ce chestorul Cătălin Ioniţă a făcut publice, într-o scrisoare deschisă, detalii legate de numirea la conducerea Poliţiei Române. Tudose a revenit, pe reţelele de socializare şi în presă, cu alte câteva precizări legate de Carmen Dan: " Referitor la declaraţiile "duamnei" Dan, la fel de agresivă şi mincinoasă (cum am stabilit!). Dacă tot dă astfel de declaraţii pe la microfoane, altele decât cel găsit la ea acasă în priză, poate mai bine ne-ar explica cum e cu domnul Despescu. În concluzie: o mincinoasă dovedită, căreia i s-a ordonat de la partid să iasă public să se spele. În rest, închid dialogul cu acest personaj, care în curând va deveni de tristă amintire, având în minte şi zicala «nu intra în dialog cu pros­tul, că se dezgheaţă şi te inundă»!".

Carmen Dan şi Mihai Tudose au fost colegi, de partid o perioadă lungă şi de guvern una mult mai scurtă. Carmen Dan a rămas în PSD, Mihai Tudose s-a înscris în Pro România, partid condus de Victor Ponta, fost preşedinte al PSD.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Inteleg ca cineva care ,la un moment dat nu mai e de acord cu linia acceptata de majoritate intr-un partd ,sa-si dea demisia si ,poate , chiar , sa se inscie intr-un alt partid , dar sa scuipi azi unde ai lins ieri ,si invers ,mi se pare gretos si lipsit de caracter -desi e un procedeu frecvent aplicat de unii politicieni si o masura a valorii lor morale .

    1. Valoarea lor morala este Zero taiat in coada iar locul lor impreuna sau separat este la "COADA VACII"!!, ca de altfel a tuturor hotiilor din PSD!!

      Amin! 

      pe Tudose il prefer ca ministru,

      pe Dan doar la bucatarie ca se pricepe sa arda, sa gazeze 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb