Olguţa Vasilescu a primit avertisment din partea CNCD

I.L.
Politică / 2 decembrie 2019

Olguţa Vasilescu a primit avertisment din partea CNCD

Olguţa Vasilescu a fost sancţionată, printr-un avertisment, de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru o afirmaţie la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Senatorul Vlad Alexandrescu a fost unul dintre cei care au sesizat instituţia, potrivit News.ro.

Vlad Alexandrescu a declarat luni, printr-o postare pe Facebook: "În sfârşit, CNCD a decis sancţionarea Olguţei Vasilescu pentru declaraţia ei stupefiantă despre etnicii germani. «Ca neamţ, să vorbeşti despre gazare trebuie să ai mult curaj», spunea ea despre Klaus Iohannis, imediat după 10 august. Aceeaşi Olguţa Vasilescu care în anii 2000 aducea elogii mareşalului Ion Antonescu la tribuna Camerei Deputaţilor. La sesizarea mea şi a unor colegi parlamentari din USR, Consiliul Naţional contra Discriminării a sancţionat-o cu un avertisment".

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, în 24 august 2018, că este "inadmisibil şi incalificabil" că "Guvernul PSD a bătut şi a gazat oamenii". În aceeaşi zi, Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii la momentul respectiv, a criticat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, afirmând: "Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj". Vasilescu l-a felicitat atunci pe fostul şef al Jandarmeriei, Sebastian Cucoş, pe care a spus că nu îl cunoaşte.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. STRIGATOR LA CER ! DE CE PE DL PRESEDINTE NU L VEDE SI AUDE NIMENI CUM DE LA TRIBUNA PARLAMENTULUI NE SPUNE IN FATA PSD-ISTILOR CA TREBUIE SA DISPAREM CA ESTE IN RAZBOI CU PSD-UL CA S A URCAT CU PICIOARELE PE CAPUL NOSTRU IAR ORBAN NE A SPUS CASA FUGIM IN MUNTI ! CUM E POSIBIL ASA CEVA ? CU VASILE BLAGA ,CU T. STOLOJAN NU ARE NIMIC DL. PRESEDINTE ASTIA NU SUNT MATUSALEMICI I COMUNISMULUI ?

    1. boule

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb