"Olympus Imaging Europa" si-a deschis reprezentanta în România

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 octombrie 2007

"Olympus Imaging Europa" si-a deschis, recent, reprezentanta în România. Prin deschiderea noului birou din România, Olympus urmareste adaptarea produselor si serviciilor companiei la necesitatile specifice pietei românesti. Biroul din România va deveni astfel interfata între client si companie.

"În ceea ce priveste relatia comerciala, Olympus îsi doreste acoperirea optima a pietei. Dorim sa sporim prezenta pe piata româneasca a întregii game de camere foto digitale, reportofoane si binocluri, atât prin intermediul parteneriatelor existente cu distribuitorul MGT Educational si retailer-ul Flanco-Flamingo, cât si prin dezvoltarea unor parteneriate puternice viitoare cu alte retele de magazine", a declarat Daniel Jarul - Country Manager Olympus Imaging România.

Compania "Olympus Imaging Europa" a fost fondata în 1963 si este lider în producerea de produse opto-digitale profesionale, un pionier în lansarea de technologii pentru produse video si audio, endoscopie, microscopie, bioanaliza si diagnosticare.

Compania Olympus este compusa din doua divizii : divizia medicala (microscopie, diagnoza) si divizia opto- digitala (binocluri, foto, voice recordere).

Olympus este compania orientata catre client, dornica sa îndeplineasca nevoile prezente si viitoare ale clientului sau si chiar sa le depaseasca. Este un foarte mare sustinator al programelor sociale, educationale medicale si pentru sanatate, al activitatilor sportive, al mediului de viata sanatos.

O data cu deschiderea reprezentantei în România, compania are ocazia sa prezinte si noua colectie de camere digitale pentru sezonul toamna - iarna 2007-2008:

Olympus SP-560 UZ de 18x mai aproape, vedere de 18x mai larga

Modelul extrem de puternic si cu un design ergonomic Olympus SP-560 UZ continua drumul început de predecesorul sau premiat, SP-550 UZ. Acesta se poate lauda cu un zoom optic superangular de 18x (echivalent 27- 486mm pe camera 35mm), iar fotografii dispun practic de toate conditiile pentru a localiza si a încadra orice subiect, chiar daca acesta se afla departe sau într-un unghi incomod. Acest aparat versatil incorporeaza Tehnologia Duala de Stabilizare a Imaginii pentru a oferi o protectie de doua ori mai buna împotriva neclaritatii datorate trepidatiilor camerei - un risc crescut pe masura ce se foloseste un zoom mai mare. În plus, a fost introdusa si Tehnologia de Detectare a Fetei pentru a garanta fotografii mai clare si mai bine expuse în zone esentiale - fetele subiectilor. Noul Olympus SP-560 UZ va va ajuta sa ajungeti acolo unde v-ati dorit întotdeauna.

Zoom optic 18x (echivalent 27- 486mm pe camera 35mm)

Sistem Dual de Stabilizare a Imaginilor

Nu ratati nici un instantaneu cu ajutorul sistemului de declansari secventiale (15fps) si modul Pre-capture

Tehnologia de Detectare a Fetei

Super Macro mode

Moduri de expunere P/A/S/M pentru o mai mare libertate creativa

24 moduri de fotografiere (de ex. Smile Shot, Subacvatic Superangular si Macro)

8.0 Megapixeli pentru obtinerea de printuri la dimensiuni poster

Tehnologie de Ajustare a Umbrelor pentru o mai buna redare a zonelor de umbra

Rezultate mai bune în conditii de lumina scazuta datorita tehnologiei BrightCapture

Functie de înregistrare video cu sunet

Procesorul de imagine TruePic III pentru o manipulare rapida si obtinerea unei calitati mai bune a imaginii

Olympus - µ 1200 Când eleganta întâlneste ingeniozitatea

Va prezentam fascinantul Olympus µ 1200. Acest aparat vine cu o rezolutie incredibila de 12 Megapixeli si se poate lauda cu câteva inovatii de top incluzând Tehnologia de Detectare a Fetei pentru obtinerea unei expuneri corecte si a unei focalizari de mare precizie. În plus, aparatul integreaza Tehnologia de Ajustare a Umbrelor pentru a detecta zonele mai întunecate ale compozitiei si a optimiza imaginea pentru obtinerea unor imagini cât mai aproape de realitate. Aceasta adevarata piesa de rezistenta a elegantei serii µ se prezinta într-un corp metalic rezistent la apa de culoare neagra, care îi ofera o protectie deosebita. Cu cei 6.9 cm de ecran de tip LCD HyperCrystal, încadrarea si vizualizarea pozelor devine o activitate placuta si distractiva - chiar si în conditii de lumina puternica. Procesorul de imagine incorporat - TruePic III - asigura o fidela reproducere a culorilor, un excelent control al zgomotului de imagine si viteze de procesare mai rapide.

Rezolutiei de 12 Megapixeli

Tehnologie de Detectare a Fetei

Cel mai bun prieten, pe vreme buna sau rea, cu o carcasa metalica neagra rezistenta la intemperii

Zoom optic 3x (echiv. unui 35 - 105mm pe o camera de 35mm) , zoom digital 5x

Sensibilitate ISO ridicata pentru o mai buna claritate

O mai buna fotografiere în conditii de lumina scazuta datorita Tehnologiei BrightCapture

20 de moduri de fotografiere pentru obtinerea celor mai bune rezultate în situatii diverse

Functie de înregistrare video cu sunet

Procesorul de imagine TruePic III pentru manipulare rapida si o calitate mai buna a imaginii

Tehnologie de Ajustare a Umbrelor, Functie Ghid, Functie Perfect Fix pentru corectare,

Olympus µ 830 Stil & performanta

O combinatie de prima clasa între design si caracteristici ofera aparatului Olympus µ 830 calitati irezistibile. Datorita zoom-ului optic 5x (echivalent 36-180mm pe camera de 35mm), fotografii se pot apropia mai mult de subiectele fotografiate, fara a face un pas. Protectia dubla împotriva neclaritatilor cauzate de tremurul camerei, care e mai frecvent la utilizarea unui zoom mai mare, este conferita de Sistemul Dual de Stabilizare a Imaginii - o combinatie între o sensibilitate ISO ridicata si un stabilizator de imagine mecanic. Mai mult, o carcasa de aluminiu eleganta si rezistenta la apa, în argintiu sau negru, functioneaza ca un sistem de protectie împotriva oricarui tip de vreme neprielnica. Aceasta înseamna ca fotografierea nu trebuie sa se opreasca odata cu stralucirea soarelui. Iar prin integrarea Tehnologiei de Detectare a Fetei, fotografiile ce contin chipuri vor iesi aproape garantat perfect clare si bine expuse

Zoom optic 5x (echivalent 36-180mm pe camera de 35mm)

Sistem Dual de Stabilizare a Imaginii

Tehnologie de Detectare a Fetei pentru o focalizare si expunere perfecta a figurilor

8.0 Megapixeli pentru imagini imprimate la dimensiune poster

LCD HyperCrystal de 6.4cm/2.5" (rezolutie de 230,000 pixeli), cu o redare cu o buna luminozitate chiar si în conditii de soare puternic

Fotografiere mai buna în conditii de luminozitate scazuta, datorita tehnologiei BrightCapture

22 moduri de fotografiere pentru obtinerea celor mai bune rezultate în situatii diverse

Tehnologie de Ajustare a Umbrelor pentru cresterea luminozitatii zonelor de umbra din compozitie

Dati viata amintirilor cu ajutorul functiei de înregistrare video cu sunet

Procesorul de imagine TruePic III pentru o manipulare rapida si obtinerea unei calitati mai bune a imaginii

USB de mare viteza

Butoane iluminate

Olympus µ 820: Încântâtor de puternic

Înveseleste-ti ziua cu surprinzatorul Olympus µ 820. Zoom-ul optic de 5x (echivalent 36-180mm pe camera de 35mm) si carcasa zvelta, rezistenta la apa, disponibila în patru variante de culoare (negru noapte, gri argintiu, rosu rubiniu si albastru-cristal), va lasa sa fotografiati mai mult - fie ca e vorba de a fotografia mai de aproape sau în conditii de ploaie. Ecranul generos de 6.9cm LCD HyperCrystal va ajuta sa vizualizati pozele împreuna cu prietenii, în timp ce cu rezolutia de 8.0 Megapixeli puteti fi siguri ca surprindeti si cel mai neînsemnat detaliu. Si deoarece Tehnologia de

Detectare a Fetei scaneaza automat compozitia pentru a identifica chipurile, optimizând claritatea si calitatea expunerii în acele zone, în fotografiile tale, chipurile oamenilor vor fi tot timpul clare si corect expuse.

Zoom optic 5x (echivalent 36-180mm pe camera de 35mm), 1:3.3-5.0

6.9cm/2.7" HyperCrystal LCD ecran luminos chiar si în lumina de zi

Tehnologia de Detectie a Fetei pentru chipuri perfect focalizate si corect expuse

Tehnologie de Ajustare a Umbrelor

Perfect utilizabil pe timp de ploaie datorita corpului metalic rezistent la apa

8.0 Megapixeli pentru imagini imprimate la dimensiuni poster

Sensibilitate ISO ridicata, pentru imagini mai clare

Fotografii mai bune în conditii de luminozitate redusa datorita tehnologiei BrightCapture

Functie de înregistrare video cu sunet

Procesorul de imagine TruePic III pentru manipulare rapida si o calitate mai buna a imaginii

Modul Super Macro (pâna la 3cm)

Functii de editare (Editarea ochilor rosii, Editarea claritatii fetei), Functia Perfect Fix

Memorie interna plus slot pentru card de memorie xD-Picture

Olympus µ 790 SW: Frumusete si Rezistenta

Olympus µ 790 SW - rezistent la socuri în cazul caderilor de la înaltimi de pâna la 1.5m si rezistent la apa* pâna la presiuni echivalente unei adâncimi de 3m, cel mai nou element din seria de produse rezistente µ se adreseaza aproape oricarui stil de viata activ. Îl poti lua cu tine fara sa stai pe gânduri într-o excursie pe munte, sau îl poti lasa pe mâna copiilor la picnic. Aparatul µ 790 SW e potrivit chiar si pe plaja sau pentru a surprinde minunatiile lumii subacvatice la snorkeling. Pentru mai multa expresivitate, te poti bucura de acest aparat în patru variante de culori (gri metalizat, negru noapte, portocaliu apus de soare si albastru marin). Acest atractiv si stilat aparat foto încorporeaza deasemenea o suita de inovatii incitante, cum ar fi Tehnologia de Detectare a Fetei - care îmbunatateste calitatea expunerii si claritatea imaginii la subiectii umani, prin recunoasterea chipurilor dintr-o compozitie si optimizarea automata corespunzatoare a setarilor.

Rezistent la caderi de la înaltimi de pâna la 1.5m, Rezistent la apa* pâna la adâncimi de 3m

Tehnologia de Detectare a Fetei , Tehnologie BrightCapture, Tehnologie de Ajustare a Umbrelor

LCD HyperCrystal de 6.4cm/2.5" cu un ecran perfect vizibil chiar si în conditii de soare foarte stralucitor

Sensibilitate ISO ridicata, pentru imagini mai luminoase.

7.1 Megapixeli pentru obtinerea de imagini imprimate la dimensiuni poster

Zoom optic 3x (echiv. 38-114mm pe camera de 35mm) 1:3.5-5.0

23 moduri de fotografiere pentru rezultate optime în conditii diferite

Dati viata amintirilor cu ajutorul functiei de înregistrare video cu sunet

Procesorul de imagine TruePic III pentru o manipulare rapida si obtinerea unei calitati mai bune a imaginii

Fotografiere subacvatica pâna la adâncimi de 40m utilizând carcasa subacvatica optionala PT-041

Dispozitiv de iluminare instantaneu si LED Macro Illuminator

Memorie interna si slot pentru card xD-Picture

În conformitate cu testele Olympus

* În conformitate cu publicatia IEC 529 IPX8

Olympus FE-300: Tehnologie de vârf la preturi mici

Bucurati-va de simplitatea, flexibilitatea si performanta pe care o cautati la un aparat foto entry-level. Modelul Olympus FE-300 este dotat cu nu mai putin de 12,0 Megapixeli pentru a va permite sa capturati pâna si cele mai mici detalii, dându-va totodata posibilitatea sa modificati ulterior dimensiunile imaginilor pe un computer. Tehnologia de Detectare a Fetei functioneaza în mod inteligent pentru a asigura redarea cu acuratete a subiectilor umani, în timp ce sensibilitatea ISO ridicata ajuta la reducerea neclaritatilor induse de lipsa de stabilitate a camerei.

Maxim de detaliu cu rezolutia de 12,0 Megapixeli

Zoom optic luminos 3x (echiv. 35-105mm pe camera de 35mm) 1:2.8-4.7

Sensibilitate ISO ridicata pentru evitarea neclaritatilor (ISO 1600 , sau pâna la 6400 la un numar redus de pixeli)

LCD-ului extra-large de 6.4cm/2.5 (rezolutie de 230,000 pixeli)

Tehnologie de Detectare a Fetei

17 moduri de fotografiere pentru obtinerea celor mai bune rezultate în situatii diverse (de ex: Modurile Lumânare, Artificii si Smile Shot)

Construit pe baza principiului "Un buton, o functie", plus functie ghid pentru o mai usoara utilizare

O mai buna fotografiere în conditii de lumina scazuta datorita tehnologiei BrightCapture

Dati viata amintirilor cu ajutorul functiei de înregistrare video cu sunet

Procesorul de imagine TruePic III pentru manipulare rapida si o calitate mai buna a imaginii

Mod Super Macro (pentru apropieri de pâna la 5cm)

Carcasa metalica cu un design modern

Memorie interne plus slotul de card xD-Picture

Olympus FE-290: Apropiati-va, priviti, priviti mai bine

Datorita zoom-ului superangular 4X al modelului Olympus FE-290 puteti sa va asteptati la mai mult de la aparatul dumneavoastra foto. Este disponibil în doua variante de culoare - argintiu sau negru si, desi este suficient de mic sa încapa într-un buzunar, este cel mai versatil din clasa sa. Beneficiind de o rezolutie puternica de 7,1 Megapixeli si un LCD urias de 7.6cm, încadrarea si capturarea imaginilor devine o banalitate, la fel ca si redarea acestora.

Zoom optic superangular 4x (echiv. 28-112mm pe camera de 35mm) 1:3.3-5.0

7.1 Megapixeli

Principiul "un buton, o functie", Functia Ghid

15 moduri de fotografiere Înregistrare video cu sunet

Mod Super Macro (pentru apropieri de pâna la 5cm).

- Sensibilitate ISO ridicata

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb