OMNIASIG a avansat în soluţionarea dosarelor de daună avizate în urma cutremurelor

G.D.
Bănci-Asigurări / 24 februarie 2023

OMNIASIG a avansat în soluţionarea dosarelor de daună avizate în urma cutremurelor

În completarea informaţiilor transmise de OMNIASIG Vienna Insurance Group în data 15 februarie 2023, compania revine cu o actualizare cu privire la soluţionarea dosarelor de daună deschise în urma cutremurelor ce au avut loc pe 13 şi 14 februarie 2023, cu hipocentrul în judeţul Gorj, conform unui comunicat remis redacţiei. Până în acest moment, OMNIASIG a primit 180 de avizări pentru daune produse la locuinţe, în baza asigurărilor facultative şi obligatorii de locuinţă. Topul judeţelor cu cele mai multe avizări până în acest moment sunt: Gorj (103), Hunedoara (22), Dolj (11) şi Mehedinţi (10).

Potrivit sursei citate, zilele cu cele mai multe avizări în baza unei asigurări de locuinţă obligatorii sau facultative au fost:

-15.02.2023 (47)

-16.02.2023 (30)

-20.02.2023 (21)

-17.02.2023 (20)

Aproape 90% dintre dosarele avizate au deja constatarea efectuată de către specialiştii OMNIASIG. Totodată, dintre acestea, 30 de dosare au fost deja evaluate si transmise spre aprobare plată la PAID (Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale).

Din totalitatea dosarelor avizate, un procent majoritar este reprezentat de dosarele deschise pentru daune încadrate pe asigurările obligatorii de locuinţă şi sub 10% din dosare sunt deschise având daune încadrate pe poliţa facultativă de locuinţă. Dintre daunele încadrate pe poliţa facultativă de locuinţă, primele 4 dosare au fost deja plătite de OMNIASIG.

"Menţionăm că OMNIASIG are în continuare echipele formate din inspectori specializaţi în constatarea daunelor non-auto delegate în judeţele afectate de cutremure, aceştia ocupându-se cu celeritate de constatarea daunelor, având în vedere faptul că încă se avizează dosare de daună în zonă.

O asigurare facultativă a locuinţei, în completarea asigurării obligatorii PAD, oferă o protecţie completă şi siguranţa necesară oricărui cămin, precum şi o garanţie a continuităţii vieţii familiei în cazul în care spaţiul respectiv este afectat de un incident precum acesta", mai spun reprezentanţii OMNIASIG în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb