Orbis a deschis al doilea hotel ibis Styles

R. V.
Comunicate de presă / 2 august 2018

Orbis a deschis al doilea hotel ibis Styles

Grupul polonez Orbis a deschis pe 23 iulie al doilea hotel ibis Styles din România, fiind situat pe strada Căpitan Alexandru Şerbănescu nr. 27, în nordul capitalei, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Hotelul are 80 de camere personalizate cu elementele de design care sunt în aceeaşi măsură funcţionale, cât şi decorative. Motivul principal al design-ului hotelului îl constituie lumea construcţiilor. Parte a conceptului "all inclusive" al mărcii, oaspeţii beneficiază de Wi-Fi gratuit şi de micul dejun în restaurantul hotelului. În plus, hotelul oferă o sală de conferinţe complet echipată, cu lumină naturală, un business lounge, un bar şi o zonă dedicată copiilor.

Ibis Styles Bucharest Erbas este operat de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est şi licenţiator unic al tuturor mărcilor AccorHotels în regiune, împreună cu partenerul local şi investitorul, Construcţii Erbaşu S.A. în cadrul unui acord de management.

Compania Construcţii Erbaşu este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa construcţiilor. Compania a debutat ca o afacere de familie, devenind o companie lider în domeniul construcţiilor.

ibis este recunoscut la nivel global pentru calitatea, fiabilitatea şi angajamentul său faţă de mediu. Creat în 1974, ibis este acum lider european pe segmentul hotelurilor economice, şi al patrulea cel mai mare lanţ hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri şi 145.000 de camere în 67 de ţări.

Conform comunicatului, grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanţ de hoteluri din Polonia şi Europa Centrală şi de Est. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles şi ibis budget.

În plus faţă de afacerile sale de ospitalitate de bază, AccorHotels şi-a extins cu succes oferta de servicii, devenind lider mondial în închirierea de reşedinţe private de lux, cu peste 10.000 de proprietăţi în întreaga lume. Grupul este, de asemenea, activ în domeniul serviciilor de tip concierge, co-working, F&B, managementul evenimentelor şi soluţii digitale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb