OTP Bank acordă o finanţare de 9 milioane euro dezvoltatorului Oasis pentru construcţia Prima Shops Sibiu

Comunicate de presă / 15 martie 2021

OTP Bank acordă o finanţare de 9 milioane euro dezvoltatorului Oasis pentru construcţia Prima Shops Sibiu

OTP Bank acordă o finanţare în valoare de aproximativ 9 milioane euro dezvoltatorului de proprietăţi imobiliare Oasis Retail Development & Consulting, pentru construcţia parcului de retail Prima Shops Sibiu, conform unui comunicat remis redacţiei.

Prima etapă de dezvoltare a parcului de retail construit de Oasis Group în zona de nord a oraşului Sibiu va avea un spaţiu comercial închiriabil de 9.000 mp, repartizat în 11 unităţi de retail, iar finanţarea acordată de OTP Bank reprezintă 75% din investiţia totală. Predarea spaţiilor către viitorii chiriaşi va fi în august 2021, iar deschiderea către public va avea loc în octombrie 2021.

"Ne bucură că putem fi parteneri într-o investiţie considerabilă, cu un model de business funcţional şi un model de retail câştigător. Derulăm în prezent finanţări în diferite sectoare de activitate, de la producţie, la agribusiness şi business-uri antreprenoriale, însă ca volum de activitate retailul local este unul din sectoarele câştigătoare ale perioadei de pandemie. Este un domeniu în dezvoltare, iar conceptul de galerie comercială pe care Oasis Group îl are în construcţie la Sibiu şi-a dovedit rezilienţa în timpul restricţiilor printr-o atractivitate ridicată pentru consumatori", a declarat Dragoş Mirică, Director general adjunct, Divizia Corporaţii, OTP Bank România.

OTP Bank este implicată în finanţarea companiilor locale şi continuă să susţină modelele de afaceri sustenabile, care se adaptează condiţiilor în schimbare. Oasis Group, una dintre cele mai active companii locale din sectorul dezvoltării şi gestionării proprietăţilor de retail, implementează în zona comercială de nord a oraşului Sibiu, lângă ieşirea pe autostradă, un concept de shopping care va avea ca ancore retailerii Hornbach, Kaufland, un magazin de jucării şi produse de uz casnic şi două magazine de mobilă, care vor fi realizate până la sfârşitul anului 2022.

"Apreciem încrederea acordată de OTP Bank, noul nostru partener bancar. Cu un grad de pre-închiriere de peste 80% a spaţiilor atins înainte de începerea lucrărilor de construcţie, ne bucurăm şi de încrederea chiriaşilor. Considerăm că este o dovadă clară a puterii şi rezilienţei parcurilor de retail şi a atractivităţii continue a acestui concept de retail pentru finanţatori, comercianţi şi cumpărători deopotrivă", a declarat Klaus Reisenauer, partener în cadrul Oasis Group.

În următoarea fază de dezvoltare vor fi realizate mai multe magazine de retail, care completează mixul celor existente, dar şi spaţii de servicii şi mai multe restaurante. Întregul proiect Prima Shopping Center Sibiu va avea la finalizare o suprafaţă totală de 60.000 mp şi va fi unul dintre cele mai mari proiecte de tip retail parc din vestul ţării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb