OTP Leasing finanţează vehiculele electrice ale e-Mobility Rentals

D.T.
Companii / 20 aprilie 2023

OTP Leasing finanţează vehiculele electrice ale e-Mobility Rentals

OTP Leasing, parte din grupul bancar OTP, a finanţat, prin leasing financiar, flota de autovehicule verzi a e-Mobility Rentals, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, scopul acestei finanţări este de a oferi soluţii inteligente pentru a susţine conceptul de închirieri vehicule electrice bazat pe baterii interschimbabile în locaţii fixe (swap stations). Finanţarea marchează începutul unui parteneriat ce va susţine, până în 2024, achiziţia a 400 de vehicule electrice pentru flota companiei. În prezent, maşinile sunt utilizate de companii din industria de food delivery şi lanţuri de hypermarketuri, urmând a se extinde şi către alte domenii de activitate.

OTP Leasing promovează şi susţine finanţarea autovehiculelor electrice şi hibrid ca parte a angajamentului său pe termen lung de a investi în proiectele sustenabile ale companiilor locale, care doresc să îşi achiziţioneze flote de bunuri cu emisii reduse de dioxid de carbon, arată sursa.

"Una dintre cele mai mari provocări actuale este sustenabilitatea, în toate formele ei şi consider că este important ca fiecare organizaţie să susţină îndeplinirea obiectivelor globale de mediu, sociale şi guvernanţă corporativă. Prin solutiile de finantare personalizate oferite de compania noastră, ne-am propus să avem o contribuţie semnificativă la tranziţia spre o cultură verde, cu precădere prin finanţararea vehiculelor electrice si hibrid. Am făcut un pas major în această direcţie, ţinând cont de oportunitatea parteneriatului pe care l-am demarat alături de e-Mobility Rentals, pe care îl considerăm unul strategic pentru piaţa locală. Prin această finanţare, suntem mai aproape de îndeplinirea obiectivelor noastre ambiţioase, de a finanţa proiecte noi care susţin inovaţia tehnologică şi de a reduce emisiile de dioxid de carbon ale flotelor existente şi viitoare, parte din portofoliul OTP Leasing", a declarat Lucian Bazna, Chief Business Officer, OTP Leasing Romania.

E-Mobility Rentals oferă spre închiriere vehicule electrice, cu o autonomie de până la 120 km, şi pune la dispoziţia utilizatorilor infrastructura de încărcare şi schimb de baterii, eficiente din punct de vedere cost si timp alocat încărcării efective. Conform calculelor companiei, este de până la 5 ori mai ieftin transportul prin soluţia e-Mobility Rentals comparativ cu transportul convenţional cu maşini care consumă combustibil fosil. Inovaţia pe care o propune e-Mobility Rentals reprezintă o soluţie de tip one-stop shop pentru companiile care au nevoie de o modalitate de transport eficienţă financiară şi ecologică totodată, precizează comunicatul.

"e-Mobility Rentals reprezintă astăzi cea mai bună opţiune financiară şi ecologică la transportul comercial individual. Am gândit această soluţie astfel încât ea să genereze beneficii pentru utilizatori şi pentru oraşe. Prin acest parteneriat, OTP Leasing România susţine ambiţia noastră de a extinde flota de vehicule cu baterii electrice interschimbabile şi de a mări infrastructura de staţii de incarcare swap, atât în Bucureşti cât şi în ţară. De astăzi putem să ne ajutăm şi mai mult partenerii să îşi optimizeze bugetele pe care le alocă transportului şi livrărilor, să îşi reducă amprenta de carbon şi să ajungă mai aproape de îndeplinirea obiectivelor ESG pe care şi le asumă tot mai multe companii", a declarat Eduard Anghel CEO E-Mobility Rentals.

Cota maşinilor electrice şi hibrid este una importantă, de peste 13%, conform Asociaţiei Europene a Producătorilor de Automobile (ACEA), iar tendinţa la nivel european reflectă o creştere accelerată în ultimii ani. În România, volumele vânzărilor din această gamă de vehicule s-au dublat în anul 2022 comparativ cu anul precedent, fiind peste 10 000 de vehicule electrice înmatriculate conform datelor publicate de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb