P3 Logistic Parks anunţă încheierea unei refinanţări de 1,4 miliarde de euro

George Forcoş
Companii / 6 octombrie 2016

P3 Logistic Parks anunţă încheierea procesului de refinanţare pe termen lung în valoare de 1,4 miliarde euro, convenită cu un grup de instituţii internaţionale, se precizează într-un comunicat de presă trimis redacţiei.

Acordurile au fost încheiate după cum urmează: în Europa de Vest şi Polonia, garantat integral de Morgan Stanley. PBB Deutsche Pfandbriefbank a acţionat în calitate de agent; în Republica Cehă şi Slovacia, prin intermediul a patru bănci cehe: ÈSOB în calitate de agent, Komerèní Banka, UniCredit Bank şi Èeska Spoøitelna; în România, prin intermediul Raiffeisen Bank International (RBI).

George Aase, CFO P3, a declarat: "Suntem încântaţi că am încheiat această refinanţare pe termen lung. Actualii noştri parteneri financiari au susţinut strategia noastră de dezvoltare pe plan european, acum întărită cu câţiva noi creditori. Relaţiile pe termen lung pe care le avem cu creditorii noştri sunt de nepreţuit pentru noi, mai ales acum când P3 continuă să creeze valori durabile. Aceste noi acorduri ne oferă flexibilitatea de a profita din plin de oportunităţile prezente şi viitoare de care Grupul dispune. Suntem recunoscători consilierului nostru Eastdil Secured pentru sprijinul şi expertiza oferite."

P3 este investitor, dezvoltator şi manager de proprietăţi logistice europene. Având activităţi în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde 163 de depozite construite la cele mai înalte standarde, cu o vârstă medie de 8,4 ani, care totalizează 3,3 milioane m² de spaţii în nouă ţări şi terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spaţii, de peste 1,4 milioane m².

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb