Patru medalii "tricolore" la CE de Wintertriathlon

Ziarul BURSA #Sport / 26 februarie 2019

Sursa foto: www.facebook.com/frtri

Sursa foto: www.facebook.com/frtri

Ţara noastră a câştigat patru medalii, dintre care una de aur, două de argint şi una de bronz, la Campionatele Europene de Wintertriathlon desfăşurate la Cheile Grădiştei. Acesta este cel mai bun rezultat din istoria participării lotului naţional la CE.

Medalia de aur a fost cucerită de Robert Tămîrjan în cadrul competiţiei europene de para-triathlon, cele două de argint au fost obţinute în proba de ştafetă mixtă 2x2 de echipa Viorel Pălici şi Edit Vakaria şi de juniorul Nicolae Hîncu, un alt junior Botond Zoldi, a adus medalia de bronz. La cea mai importantă probă, Elite Masculin, podiumul a fost ocupat în ordine de Dmitri Bregheda (Rusia), Giuseppe Lamastra (Italia) şi Pavel Iakimov (Rusia), iar cel mai bine clasat sportiv autohton a fost Viorel Pălici, care a ocupat poziţia a 5-a. La Elite Feminin, podiumul a aparţinut în totalitate Rusiei: 1. Daria Rogozina, 2. Iulia Surikova, 3. Svetlana Sokolova. Reprezentanta ţării noas-tre, Edith Vakaria, a terminat această probă pe poziţia a 7-a. Preşedintele Federaţiei Române de Triatlon, Peter Klosz, s-a arătat mulţumit de evoluţia sportivilor români la această competiţie: "Încheiem cu mândrie unul dintre cele mai importante evenimente sportive găzduite de România şi suntem încântaţi de bilanţul final - patru medalii obţinute de sportivii noştri profesionişti, cea mai bună performanţă la un Campionat European de Winter Triathlon, la care se adaugă şi numeroase podiumuri pentru români la competiţiile de amatori - Age Group".

În cadrul Campionatelor Europene de Wintertriathlon, care au avut loc, în premieră, la Cheile Grădiştei sportivii au alergat 8 kilometri pe zăpadă, au parcurs 14 kilometri de mountain bike tot pe zăpadă şi au făcut 12 kilometri de schi fond. Ţara noastră va organiza anul acesta şi Campionatele Europene de Triatlon multisport, la Târgu Mureş.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb