PENTRU AL TREILEA AN CONSECUTIV Leader Team Broker este partener strategic în România pentru Axa-Global Healthcare

S.B.
Bănci-Asigurări / 29 martie 2021

Leader Team Broker este partener strategic în România pentru Axa-Global Healthcare

Leader Team Broker a intermediat vânzarea către persoane fizice şi companii a peste 300 de poliţe de asigurări de sănătate AXA - Global Healthcare, în cadrul parteneriatului strategic pe care cele două companii îl dezvoltă de trei ani consecutiv, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Totodată, 30% dintre românii care au ales să interacţioneze cu EVA, consultant virtual dedicat poliţelor de sănătate lansat de Leader Team Broker anul trecut, au ales o ofertă internaţională, furnizată de liderul mondial Axa Global Healthcare.

Leader Team Broker a adus produsele AXA Global Healthcare pe piaţa din România şi le-a integrat în portofoliul său de produse dedicate sănătăţii în urmă cu trei ani. Parteneriatul strategic dintre cele două companii presupune vânzarea de către brokerul local a poliţelor de sănătate cu acoperire internaţională emise de AXA - Global Healthcare către persoane fizice şi companii din România.

"Din primăvara anului 2019, AXA - Global Healthcare are un parteneriat strategic cu Leader Team Broker, un jucător cheie pe piaţa românească de asigurări, pentru distribuţia locală a planurilor internaţionale de asigurări medicale AXA - Global Healthcare. Prin intermediul Leader Team, clienţii din România au acces la toate planurile noastre globale de sănătate care răspund unei game largi de preferinţe şi nevoi pentru piaţa internaţională. Acest parteneriat permite Leader Team să ofere clienţilor o gamă largă de beneficii, inclusiv consultaţii medicale virtuale 24 de ore pe zi prin telefon sau video, a doua opinie din partea unui medic, servicii prin intermediul Mind Health, oferite telefonic de către psihologi, sau servicii dedicate de evacuare în caz de urgenţă medicală. Toate acestea, împreună cu platforma digitală a Leader Team, care facilitează obţinerea unei oferte complete prin intermediul consultantului virtual EVA (www.leaderteam.ro), au determinat o dezvoltare puternică a pieţei internaţionale de asigurări de sănătate din România. Vom continua parteneriatul puternic pe care îl avem şi suntem convinşi că Leader Team va răspunde în continuare nevoilor specifice ale clienţilor din România şi va sprijini strategia noastră de extindere pe piaţa românească de asigurări medicale private", a spus Paul Hawke, Senior Global Sales Manager AXA - Global Healthcare.

Potrivit Leader Team Broker, clienţii care au ales o asigurare de sănătate AXA cu acoperire internaţională sunt femei şi bărbaţi în egală măsură (50%-50%), vârsta medie este de 38 de ani, iar oraşele din care provin cei mai mulţi sunt Bucureşti (peste 95%), Timişoara şi Cluj.

"Colaborarea cu un brand atât de puternic permite echipei Leader Team să ofere clienţilor săi o gamă largă de beneficii medicale oriunde în lume. În ultimii ani, românii au devenit tot mai interesaţi de asigurările de sănătate cu acoperiri extinse, iar prin intermediul parteneriatului strategic pe care îl avem de trei ani cu AXA am adus cele mai bune produse internaţionale, cu care am contribuit la creşterea pieţei locale a asigurărilor de sănătate, care este într-o continuă expansiune", a declarat Răzvan Rusu, fondator Leader Team Broker.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb