PENTRU SERVICII DE MENTENANŢĂ A SISTEMULUI DE CONTORIZARE Transelectrica va plăti Teletrans aproape 4,6 milioane de lei

Ziarul BURSA #Companii #Energie / 29 ianuarie 2018

Transelectrica a atribuit companiei Teletrans un contract în valoare de aproape 4,6 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de mentenanţă a sistemului de contorizare locală la nivelul propriilor staţii electrice, potrivit unui anunţ de atribuire postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă pe criteriul preţului cel mai scăzut. Valoarea contractului este de 4.559.798 lei, fără TVA.

Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice şi poate fi subcontractat, potrivit Agerpres.

"CNTEE Transelectrica SA are în exploatare la nivel teritorial în cadrul staţiilor electrice proprii un număr de 41 de sisteme de contorizare locală (SCL) şi un sistem de management sisteme de contorizare locală (SMSCL) la nivel central, respectiv în cadrul Direcţiei de Măsurare OMEPA din Bucureşti (...). În baza contractului ce urmează a fi atribuit, se vor presta servicii de mentenanţă pentru sistemul de management sisteme de contorizare locală (SMSCL) din cadrul DM OMEPA Bucureşti şi sistemele de contorizare locală (SCL) la nivelul staţiilor electrice, în vederea asigurării funcţionalităţii în ansamblul lor şi a echipamentelor care le compun, în condiţiile îndeplinirii cerinţelor impuse de standardele de măsurare a energiei electrice din România şi din Uniunea Europeană", se menţionează în anunţul Transelectrica.

Având în vedere necesităţile companiei privind determinarea bilanţurilor de energie la nivelul nodurilor RET, asigurarea de date redundante pentru participanţii la pieţele de energie electrică, starea tehnică a sistemelor de contorizare (viaţa normată 8 ani, PIF între anii 2012-2013), faptul că au ieşit din perioada de garanţie, se impune efectuarea mentenanţei preventive şi corective specializată pentru menţinerea parametrilor de performanţă proiectaţi ai sistemelor de contorizare locală.

"Prin acest contract de mentenanţă se va asigura funcţionalitatea fără întreruperi a sistemului de contorizare la nivel central şi local, astfel încât să poată asigura servicii de furnizare date necesare măsurării energiei electrice în punctele contorizate şi îndeplinirea rolului pentru care au fost proiectate", se mai arată în anunţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb