Percheziţie DIICOT la o mare casă de avocatură

Andrei Stan
Ziarul BURSA #Anticorupţie / 11 februarie 2016

Percheziţie DIICOT la o mare casă de avocatură

Actualizare 17:48 Reprezentanţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii: "Nu a fost vorba de o percheziţie, ci de ridicarea unor documente"

Reprezentanţii casei de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii au precizat, într-un răspuns trimis redacţiei, că acţiunea de astăzi a procurorilor DIICOT nu a reprezentat o percheziţiei, ci o "procedură legală de ridicare a unor documente".

"Nu a fost vorba de o percheziţie, ci de o procedură legală de ridicare a unor documente referitoare la tranzacţiile unui client", ne-au transmis reprezentanţii societăţii.

(S.A.)

---------

Procurorii DIICOT percheziţionează astăzi sediul unei case de avocatură, în cadrul unei anchete care vizează o grupare care a prejudiciat creditorii a două societăţi comerciale având ca obiect de activitate comerţul cu produse farmaceutice, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul DIICOT.

Astfel, procurorii efectuează cercetări faţă de un grup infracţional organizat constituit cu scopul de a prejudicia creditorii a două societăţi comerciale având ca obiect de activitate comerţul cu produse farmaceutice, prin crearea intenţionată a stării de insolvenţă, iar mai apoi falimentul firmelor, activele acestora fiind preluate de către o altă societate comercială controlată de către aceleaşi persoane, prin intermediul unor firme cu sediul în Olanda şi Cipru.

Potrivit sursei citate, prin ordonanţa din data de 18 mai 2015, a fost începută urmărirea penală "in rem" pentru comiterea infracţiunilor de constituire de grup organizat, delapidare şi bancrută frauduloasă.

Procurorii DIICOT au întreprins o percheziţie la sediul unei case de avocatură, "pentru ridicarea de înscrisuri în baza cărora două dintre respectivele societăţi comerciale au efectuat în contul acesteia 17 transferuri bancare, în vederea stabilirii scopului pentru care au fost efectuate aceste plăţi", se arată în comunicat.

Dosarul este instrumentat împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Surse judiciare ne-au declarat că nu a fost vorba de o percheziţie, casa de avocatura vizată de procurorii DIICOT fiind Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Procurorii au ridicat documente privind plăţi efectuate de această casă de avocatură.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cred ca casa de avocatura ii baga in buzunar pe diicot.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb