Peste 2.400 de locuri sunt disponibile în cadrul şcolilor postliceale ale MAI

A.P.
Miscellanea / 5 februarie 2021

Peste 2.400 de locuri sunt disponibile în cadrul şcolilor postliceale ale MAI

Peste 2.400 de locuri sunt disponibile, pentru absolvenţii de liceu cu diplomă de Bacalaureat, în cele şase şcoli postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne. Înscrierile vor avea loc în perioada 15-28 februarie, scrie News.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog, a declarat, vineri, că persoanele care au absolvit liceul cu diplomă de bacalaureat şi sunt majore sau împlinesc în acest an 18 ani se pot înscrie la concursul pentru ocuparea unuia dintre cele 2.403 de locuri disponibile în cele şase şcoli postliceale ale MAI.

Astfel, sunt 1.483 de locuri la Şcolile de Agenţi de Poliţie din Câmpina şi Cluj-Napoca, 400 de locuri la Şcolile de Subofiţeri de Jandarmi din Drăgăşani şi Fălticeni, 220 la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră din Oradea şi 300 de locuri la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă Boldeşti.

Cererile de înscriere se vor depune, în perioada 15 - 28 februarie, la structurile de resurse umane din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie, de jandarmerie sau pentru situaţii de urgenţă ori la inspectoratele teritoriale ale poliţiei de frontieră, precum şi la structurile de resurse umane ale Inspectoratelor Generale, în funcţie de domiciliul sau reşedinţa candidatului.

Candidaţii care vor să se înscrie la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră şi nu au domiciliul într-un judeţ limitrof frontierei pot depune cererea de înscriere la structurile de resurse umane din unităţile subordonate Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Candidaţii se pot înscrie la o singură şcoală postliceală.

Dosarul de recrutare trebuie completat până la 10 martie.

"Candidaţii trebuie să îndeplinească în mod cumulativ o serie de condiţii generale şi criterii specifice. Ei trebuie să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic. În cazul candidaţilor pentru care se constată neîndeplinirea acestei condiţii, procedura de recrutare încetează. Evaluarea psihologică se susţine până la data de 8 martie 2021, potrivit planificării întocmite de către compartimentele cu atribuţii de recrutare. Proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ şi se susţine în perioada 18 - 24 martie 2021", a afirmat Dajbog.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb