Pilonul de Antreprenoriat al PWN România pregăteşte din toamnă Trusa Scale Up

F.D.
Companii / 7 iulie 2022

Daniela Marişcu, VP Antreprenoriat

Daniela Marişcu, VP Antreprenoriat

Pilonul de Antreprenoriat se subscrie misiunii Professional Women's Network România de sprijinire a accesului femeilor în poziţii de conducere, prin susţinerea iniţiativelor private ale femeilor, se arată într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, în cadrul acestui pilon s-au creat programe de networking între antreprenoare, seminarii pe teme de interes pentru mediul de afaceri şi sesiuni de stimulare a conectării şi inspiraţiei antreprenoriale dedicate in mod special celor peste 30% de membre antreprenoare ale Asociatiei.

Cel mai cunoscut proiect al acestui pilon este Trusa pentru Antreprenoare, care a debutat în 2014, din dorinţa de a oferi doamnelor din comunitatea PWN România cât mai multe opţiuni de evoluţie profesională. După 8ediţii anuale reuşite, Trusa va intra într-o nouă etapă de dezvoltare, pregătindu-se să se extindă de la un program care se adresa in principal educaţiei antreprenoriale, la Trusa Scale-Up, un proiect complex de scalarea afacerilor conduse de femei.

Trusa a apărut iniţial ca o formulă de sprijin pentru antreprenoarele debutante, astfel că a cuprins o serie cât mai bogată de teme relevante pentru membrele comunităţii care doreau să îşi deschidă o afacere. Odată cu pandemia şi provocările generate de aceasta, Trusa s-a dezvoltat pentru a se adresa şi antreprenoarelor care aveau nevoie să îşi recreioneze strategiile de business pentru a supravieţui acestei perioade dificile si complexe.

PWN Romania va continua sa dezvolte pe mai multe paliere Pilonul de Antreprenoriat in jurul programului central, Trusa, care se va construi pe baza noilor directii strategice ale Asociatiei in formula noua a Consiliului Director si cu un nou VP Antreprenoriat, Daniela Mariscu care a preluat de la Ioana Rentea coordonarea acestui pilon.

"Acest program a crescut în mod organic, cu mult suport şi cu o comunitate extraordinară de profesionişti în diverse domenii care s-au implicat în construcţia şi calibrarea sa până acum. Credem că Trusa a ajuns la o etapă de maturitate care ne permite să trecem la nivelul următor, astfel că ne dorim ca, odată cu ediţia următoare, să mergem către Trusa Scale-Up, prin care să abordăm zone noi, ca "angel investments", pentru membrele care doresc să îşi crească un portofoliu propriu de investiţii sau care caută investitori pentru afacerea lor. Prin scale-up, vom crea în mod organic o punte între antreprenoriat şi investiţii, pentru ca anul viitor să mergem şi mai departe, cătreTrusa Unicorn, în care să îndrăznim să gândim la scară largă, aşa cum ne şi stimulează vibe-ul acestei comunităţi." - Daniela Marişcu, VP Antreprenoriat.

Ce-a de-a opta ediţie anuala a Trusei pentru antreprenoare s-a încheiat luna trecută, urmând ca pe 12 iulie, în cadrul Garden Party-ului tradiţional al PWN România să fie sărbătorită nu doar închiderea oficială a acestei ediţii, ci şi participantele la program. Cu acest prilej, vom marca şi încheierea ediţiei a treia a Academiei Women on Boards şi a ediţiei a noua a Programului de Mentorat, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb