Pluriva şi-a majorat cu peste 44% veniturile înregistrate în 2022 faţă de 2019

T.B.
Companii / 25 ianuarie

 Georgian Roşu - General Manager, Pluriva

Georgian Roşu - General Manager, Pluriva

Pluriva, compania românească de dezvoltare de soft ERP, a terminat anul 2022 cu o cifră de afaceri în valoare de 10,9 milioane lei, în creştere cu 31% faţă de 2021 unde a obţinut afaceri de 8,3 milioane lei şi o majorare de peste 44% a veniturilor din 2022 faţă de anul 2019, se arată într-un comunicat al Pluriva, remis redacţiei.

Nevoia de aliniere la context, trendurile economiei dar şi lipsa de soft skills a resursei umane au atras după sine o nevoie acută de digitalizare a proceselor din companii, fapt care a însemnat o mai mare deschidere a clienţilor din portofoliul existent Pluriva către a accesa servicii de digitalizare, consolidarea afacerii în online dar şi de automatizarea fluxurilor, folosind un sistem ERP. Firmele care aveau în plan o perioadă de 3 - 5 ani să îşi implementeze un sistem ERP au decis să beneficieze mai repede de funcţionalităţile de organizare şi de control obţinute prin aceste soluţii, conform sursei menţionate.

Potrivit comunicatului "Anul 2022 a fost un an foarte bun financiar, unde compania a crescut de la 7,5 milioane lei cât a obţinut în 2019, la peste 10,9 milioane de lei în 2022, reuşind să aibă venituri cumulate de aproape 27 milioane de lei în anii pandemiei, înregistrând o creştere accelerată de 22% în anii 2020 - 2022 faţă de cei trei ani anteriori 2017 - 2019", declară Georgian Roşu, General Manager, Pluriva.

Totodată, reprezentanţii companiei menţionează faptul că principalul serviciu, aplicaţia integrată de gestiune a afacerii Pluriva ERP a ajuns la maturizare, fapt care a ajutat la obţinerea performanţei de business din ultimii patru ani financiari, precizează sursa menţionată. Începând cu anul 2020, specialiştii companiei româneşti au implementat în aplicaţie, şomajul tehnic, reglementările privind telemunca, modificări legislative survenite pe fondul pandemiei, arată datele comunicatului. În acelaşi timp, compania a pregătit din timp funcţionalităţile necesare pentru a acoperi noile modificări fiscale, de tipul programelor eFactura, eTransport şi SAF-T, pentru a veni cu soluţii în sprijinul companiilor, precizează sursa.

Principalele domenii de activitate de unde provin clienţii Pluriva, atraşi în portofoliu în ultimii 3 ani predomină firmele ce desfăşoară activitate complexă: fie distribuţie de echipamente şi consumabile şi service, fie producţie şi distribuţie, fie vânzare pe mai multe canale online şi offline, relatează sursa menţionată. Analizând noile proiecte din 2020-2022 din punctul de vedere al verticalelor de afaceri din care provin clienţii, se detaşează următoarele domenii: farma, medical, FMCG, imobiliare, servicii de marketing şi financiare, precizează sursa indicată.

Maturitatea produsului Pluriva ERP a adus implementări şi în domenii foarte inovatoare, cum ar fi serviciile de finanţare crowdfunding, energie regenerabilă şi electronică şi telecomunicaţii, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb