Popeyes deschide primul restaurant din Oltenia, la Craiova

R.S.
Miscellanea / 21 mai

Popeyes deschide primul restaurant din Oltenia, la Craiova

După succesul deschiderii de luna a trecută de la Piteşti a primului restaurant Popeyes din afara Bucureştiului, şi la doar doi ani de la deschiderea oficială a primului restaurant din România, americanii de la Popeyes vin cu noi surprize. De această dată deschid primul restaurant din Oltenia, astfel Craiova este cel de-al treilea oraş din România unde Popeyes îşi extinde prezenţa. Deschiderea oficială va avea loc luna viitoare, în zona food-court din cadrul ElectroPutere Mall. Expansiunea Popeyes face parte dintr-un plan mai ambiţios al companiei de a se extinde în mai multe oraşe din România, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Craiova, un oraş important pentru americanii de la Popeyes

Expansiunea Popeyes în afara Capitalei face parte dintr-un plan mai ambiţios al companiei de a se extinde în mai multe zone şi oraşe din România. "Deschiderea celui de-al treilea restaurant Popeyes din afara Bucureştiului face parte dintr-un plan de dezvoltare amplu pentru anul 2024 în România, plan despre care vom vorbi mai multe în săptămânile care urmează. Până atunci, ne concentrăm toate eforturile pe noul nostru restaurant din Craiova. Suntem convinşi că locuitorii de aici, dar şi din Oltenia în general, vor aprecia aromele unice ale puiului din Louisiana, aşa cum s-a întâmplat deja în Bucureşti şi Piteşti", a declarat Jakub Aleksandrowicz, Director de Marketing Popeyes Europa Centrală şi de Est, potrivit comunicatului.

Puiul crocant şi suculent, reţeta succesului

Din iunie, craiovenii, dar şi ceilalţi doljeni şi olteni, vor descoperi puiul suculent şi crocant de la Popeyes, astfel că la deschidere, toţi cei care vor trece pragul restaurantului se vor putea bucura de preparate clasice, precum renumitul Sandviş cu Pui, Cartofi Cajun, Pui a la Popeyes, Aripioare Picante sau Fâşii din Piept de Pui, alături de sosurile renumite, precum NOLA, Bayou Buffalo, Bold BBQ şi Mardi Gras. Desigur, produsele din pui pot fi comandate atât în varianta picantă, cât şi în cea nepicantă. 

Pe lângă produsele delicioase, în ziua deschiderii craiovenii vor avea parte şi de o serie de surprize, precum un band live care va aduce vibe-ul din New Orleans, Louisiana, direct în Craiova totul pentru a intra cât mai bine în atmosfera brandului şi a-l descoperi aşa cum este, plin de energie şi bucurie. În plus, vor exista şi concursuri cu premii speciale şi multe alte surprize, se menţionează în comunicat.

Puiul Popeyes, marinat timp de 12 ore şi frăgezit manual

Produsele Popeyes se deosebesc prin felul unic de preparare a puiului, marinat timp de 12 ore şi trecut printr-un blend de condimente Cajun, care defineşte stilul puiului preparat în Louisiana. Fiecare bucată de pui este frăgezită manual şi prăjită la temperatura perfectă pentru a-i da acea textură tipică puiului Popeyes: crocantă la exterior şi suculentă în interior.  

Care este povestea faimosului Pui din Louisiana?

Fondată în New Orleans, Louisiana, SUA în 1972, Popeyes are peste 50 de ani de istorie şi tradiţie culinară. Popeyes se distinge printr-un meniu Cajun în stil Louisiana, care include pui picant, sandvişuri cu pui, mâncăruri de pui şi alte produse regionale. Pasiunea pentru moştenirea sa din Louisiana şi pentru mâncărurile aromate în stil cajun au permis brandului Popeyes® să devină unul dintre cele mai mari restaurante cu preparate din carne de pui din lume, cu peste 4.200 de restaurante în SUA şi în întreaga lume, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb