POS DRU:  Proiecte pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie şi a traficului de persoane, puse în dezbatere

E.D.
Fonduri Europene / 22 iulie 2014

Noi finanţări din fonduri europene urmează să fie disponibile prin POSDRU pentru proiecte de prevenire şi combatere a violenţei în familie şi a traficului de persoane, a informat astăzi un comunicat al Ministerului Fondurilor Europene.

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU), supune astfel consultării publice documentele necesare pentru lansarea unui apel pentru aceste proiecte.

"Acest apel de proiecte va fi un nou exemplu că fondurile europene alocate României prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane pot fi folosite spre binele întregii societăţi, cu impact semnificativ pentru îmbunătăţirea vieţii românilor. Prevenirea şi combaterea violenţei în familie este o prioritate în promovarea modelelor relaţionale bazate pe egalitatea de gen. La fel, societatea românească are nevoie de soluţii şi mecanisme eficiente pentru a combate traficul de persoane", a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

În cadrul cererii de propuneri de proiecte, grupul ţintă eligibil cuprinde victime ale traficului de persoane, alte grupuri vulnerabile, inclusiv victime ale violenţei domestic, personalul autorităţilor publice locale şi centrale, inclusiv conducerea acestora, experţi din cadrul structurilor publice care au responsabilităţi în prevenirea şi combaterea violenţei domestice şi a traficului de persoane şi/sau interacţionează cu victime ale violenţei domestice, respectiv ale traficului de persoane şi voluntari implicaţi în activităţi de sprijin destinate grupurilor vulnerabile.

"Dovada apartenenţei la grupul ţintă se va putea face inclusiv prin declaraţia pe proprie răspundere a persoanei vizate", a precizat MFE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb