Premier Estate Management îşi extinde portofoliul cu cinci noi proiecte rezidenţiale

ANDREEA GRUIA
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 15 noiembrie 2016

Premier Estate Management a preluat cinci noi proiecte rezidenţiale în portofoliu, ajungând la un total de zece ansambluri şi peste 1000 de apartamente gestionate în exclusivitate, în valoare totală de peste 130 milioane de euro, potrivit reprezentanţilor companiei.

Aceştia subliniază că patru dintre noile ansambluri sunt situate în Capitală - Bucuria, Maison 10, The Norm Tower, Mediteraneo Pipera, iar al cincilea este un complex rezidenţial de amploare din Timişoara, dezvoltat de Ovidiu Sandor, prin compania Mulberry Development".

Conform unui comunicat de presă, "ansamblurile Bucuria şi Maison 10 sunt situate în zona de sud a Capitalei şi se adresează clienţilor cu un buget mediu, care apelează în principal la finanţare prin Programul Prima Casă. Complexul Bucuria este construit în regim de înălţime parter plus cinci etaje şi pune la dispoziţia clienţilor 136 de apartamente de 12 tipuri, iar ansamblul Maison 10 dispune de 84 de apartamente de mai multe tipuri, cu parter plus şapte etaje. Preţurile apartamentelor situate în aceste ansambluri pornesc de la 36.900 de euro cu TVA inclus pentru garsoniere şi ajung până la 69.500 - 92.900 de euro cu TVA pentru un apartament cu trei camere".

Despre ansamblul Mediteraneo, situat în zona de nord a Bucureştiului, sursele citate spun că "îmbină frumuseţea sa cu facilităţile zonei". Complexul este format din 70 de apartamente finisate la cheie, cu trei şi patru camere, dintre care cele mai multe - cu vederea directă sau mixtă către lacul Pipera.

Pentru clienţii cu bugete mai ridicate, care vor să experimenteze luxul vieţii moderne într-un complex exclusivist, Premier Estate Management a preluat în portofoliul său The Norm Tower, un complex de locuinţe de lux localizat în sectorul 1 al capitalei, ce oferă 13 apartamente premium, la preţuri cuprinse între 135.000 de euro pentru un apartament cu două camere şi 350.000 de euro pentru un apartament de patru camere, conform datelor din comunicatul de presă.

Începând cu această lună, Premier Estate Management şi-a extins activitatea de consultanţă şi în afara Bucureştiului, în Timişoara, extindere dictată de potenţialul extrem de ridicat din oraşele secundare.

"Parteneriatul încheiat cu dezvoltatorul Mulberry Development, pentru oferirea unor servicii de consultanţă încă din faza de proiect, dar şi pentru coordonarea întregii activităţi comerciale, oferă toate premisele unei colaborări de success. În acest moment lucrăm împreună pentru finalizarea conceptului arhitectural, structurarea unităţilor rezidenţiale atât din punct de vedere al suprafeţelor, dar şi numeric, cât şi pentru stabilirea strategiei de vânzări", a declarat Andreea Comşa, managing director Premier Estate Management.

Conform informaţiilor din comunicat, proiectul din Timişoara urmează să fie dezvoltat pe o suprafaţă de 5,3 hectare, aceasta urmând să fie una dintre cele mai ample investiţii din zona de vest a ţării, cu un total de 1.200 de apartamente, 2.000 de locuri de parcare, 50.000 de metri pătraţi de birouri şi o importantă componenţă de servicii (parc, locuri de joacă pentru copii, sală de sport prevăzută cu piscină, pistă de alergat, restaurante, cafenele). Proiectul a cărui investiţie urmează să depăşească 130 de milioane de euro va fi dezvoltat în mai multe etape. Prima etapă, care va demara în perioada următoare, va include 250 de apartamente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb