PRIMA ZI DE TÂRG:  Proiecte de peste 200 de milioane de euro, lansate în premieră la tIMOn

Adina Lateş
Companii #Imobiliare / 24 martie 2016

Un număr de 20 de proiecte rezidenţiale noi sunt lansate şi promovate în premieră şi în exclusivitate la ediţia din această primăvară a tIMOn, totalizând peste 1.500 de locuinţe, informează un cmunicat remis redacţiei.

Majoritatea proiectelor sunt localizate în zone centrale şi semicentrale şi sunt dezvoltate atât de investitori noi, cât şi de jucători deja existenţi pe piaţa rezidenţială. Investiţiile pe care le implică aceste proiecte se ridică la peste 200 de milioane de euro, fonduri susţinute atât din surse proprii ale dezvoltatorilor, cât şi din bani atraşi de la bănci.

Potrivit sursei citate, printre proiectele noi, lansate pe piaţă la tIMOn, care se desfăşoară în perioada 24-27 martie în Piaţa Constituţiei, se numără Otopeni Central Residence din Otopeni, ansamblu de apartamente în vile, promovate de Alpha Group, dar şi ansamblul Cherry Ville din Otopeni, ansamblu de 304 apartamente dezvoltat de GreenTech International.

Compania Renet prezintă în premieră la tIMOn trei proiecte rezidenţiale, amplasate în zone atractive, respectiv pe malul lacului Buftea şi în Otopeni, New Apple Residence, Otopeni Nord Residence şi Peninsula Residence.

O noutate a ediţiei din acest an este şi proiectul Citta Nusco, dezvoltat de investitorul italian Nusco, care intră astfel pe piaţa rezidenţială locală, după ce a activat pe segmentul de birouri.

Imoteca, firmă de consultanţă imobiliară cu un portofoliu de 2.000 de apartamente în România, promovează în premieră şi exclusivitate la tIMOn 6 proiecte de locuinţe, dezvoltate de companii spaniole, patru dintre ele vizând exclusiv segmentul lux. Toate sunt situate în zone centrale: Vernescu Residence, Parisian View, Downtown Apartments şi Docenţilor Residence, au finisaje high class, apartamente puţine şi se adresează unui număr redus de cumpărători. în timp ce valoarea investiţiei pentru fiecare în parte este în jurul valorii de 6 milioane euro, numărul de unităţi locative /proiect nu depăşeşte 20.

Dezvoltat de Gran Via Real Estate, un grup de firme româneşti cu capital spaniol, ansamblul lansează astăzi cele 289 de apartamente din faza 1, cu o investiţie de 17 milioane euro, întreg proiectul urmând să cuprindă peste 1000 de unităţi locative şi cel mai mare parc privat din România, pe o suprafaţă de 36.000 mp. Ansamblul este situat în zona Lujerului, iar preţurile pornesc de la 40.500 euro +TVA pentru o garsonieră.

Un grup de investitori români, reprezentaţi de firma Magecon dezvoltă complexul Parfumului, amplasat în Prelungirea Ghencea.

"Noile proiecte sunt localizate în toate zonele din Bucureşti, venind cu o paletă extrem de diversificată de locuinţe. Piaţa nu mai este atât de polarizată ca în urmă cu 1-2 ani, când noile dezvoltări erau fie în zone foarte scumpe, fie în cele mai ieftine. Dezvoltatorii au prins curaj şi mizează acum pe clasa de mijloc a populaţiei, care reprezintă cererea sustenabilă.", (Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn).

Târgul Imobiliar National tIMOn, cel mai mare eveniment de profil din Bucureşti, începe astăzi, 24 martie 2016, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti şi va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10.00 - 20.00 şi duminică până la ora 17.00.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb