Primele căşti TWS din lume cu anulare dinamică şi inteligentă a zgomotului

A.B.
Companii / 10 noiembrie 2020

Primele căşti TWS din lume cu anulare dinamică şi inteligentă a zgomotului

Huawei Consumer Business Group România anunţă lansarea celor mai recente căşti vârf de gamă True Wireless Stereo (TWS), HUAWEI FreeBuds Pro, pe piaţa din România. Primele căşti TWS cu anulare inteligentă a zgomotului se lansează local la preţul recomandat de 999 lei, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Noile HUAWEI FreeBuds Pro consolidează poziţia companiei ca pionier în domeniul căştilor TWS. Noile căşti wireless oferă un design rafinat, o calitate excelentă a sunetului şi confort de lungă durată, alături de o tehnologie inovatoare şi unică de anulare activă a zgomotului, care îi va încânta, cu siguranţă, pe consumatorii moderni. HUAWEI FreeBuds Pro sunt disponibile în trei nuanţe: Silver Frost, Ceramic White şi Carbon Black.

Mix de estetică, tehnologie şi confort

Huawei a proiectat noile căşti HUAWEI FreeBuds Pro ţinând cont de design şi confort. Respectând principiul minimalismului în design, HUAWEI FreeBuds Pro elimină toate caracteristicile de design inutile, asigurându-se că fiecare element este funcţional şi elegant.

Cu un design in-ear unic, HUAWEI FreeBuds Pro vin cu trei dimensiuni diferite de dopuri din silicon. Acestora li se alătură o funcţie de detectare a dimensiunii potrivite, disponibilă în aplicaţia HUAWEI AI Life, care le permite utilizatorilor să găsească dimensiunea perfectă. Pentru a realiza acest lucru, Huawei Audio Lab a colectat şi analizat datele canalului auditiv de la peste 1.000 de utilizatori reali din întreaga lume.

Noua tijă pătrată a căştilor HUAWEI FreeBuds Pro este subţire şi elegantă, reducând în acelaşi timp zgomotul extern şi integrând componente tehnice vitale. Designul rezistent la vânt elimină orificiile de captare a sunetului pentru a atenua interferenţele de zgomot ale vântului. Astfel, utilizatorii nu vor fi afectaţi de zgomotul exterior, chiar şi atunci când merg pe jos, aleargă sau merg cu bicicleta. Mai mult decât atât, aceştia pot activa cu uşurinţă anularea activă a zgomotului, ajusta volumul, răspunde la apeluri sau reda piesele preferate folosind butoanele căştilor HUAWEI FreeBuds Pro.

Gesturile sunt extrem de intuitive. Controlul poate fi preluat prin simpla glisare pe o anumită zonă. HUAWEI FreeBuds Pro pot detecta cu precizie obiceiurile de utilizare pentru a minimiza atingerile.

Anulare activă a zgomotului, dinamică şi inteligentă

Cel mai nou şi avansat produs audio vârf de gamă din portofoliul Huawei, HUAWEI FreeBuds Pro, oferă o calitate audio remarcabilă. Mai mult, experienţa de ascultare este îmbunătăţită de funcţii noi şi inteligente, care redefinesc industria căştilor TWS.

Cu HUAWEI FreeBuds Pro, inginerii audio Huawei au adăugat o suspensie dinamică personalizată între difuzor şi driverul dinamic. Imitând o tehnică utilizată de principalii producători de echipamente Hi-Fi, aceasta stabilizează sistemul acustic al întregii căşti, reducând vibraţiile pentru a oferi un sunet clar. Excelenţa audio a căştilor FreeBuds Pro este completată de Dynamic EQ Adjustment, o nouă funcţie ce utilizează date de la microfonul in-ear pentru a optimiza automat sunetul pentru tipul de ureche al utilizatorului.

HUAWEI FreeBuds Pro sunt primele căşti TWS din lume care dispun de anulare dinamică inteligentă a zgomotului. Îmbunătăţită faţă de modelele anterioare, anularea zgomotului este crescută până la 40 dB , iar fixarea in-ear elimină în mod natural distragerile. Mai mult, microfoanele duble poziţionate în interiorul şi exteriorul căştilor pot identifica rapid zgomotul din mediul înconjurător şi pot comuta automat între trei moduri de anulare a zgomotului - Ultra Mode, Cozy Mode şi General Mode - pentru a elimina efectiv zgomotul din jur.

Fie că utilizatorul este acasă, se plimbă sau se află într-un loc aglomerat, HUAWEI FreeBuds Pro simt în mod inteligent mediul şi îmbunătăţesc experienţa de anulare a zgomotului. Cu anularea zgomotului activată, bateria durează până la 4,5 ore. În cazul în care anularea zgomotului nu este activată, bateria durează 7 ore întregi, fără a fi nevoie de încărcare cu carcasa de încărcare inclusă . Pentru a activa sau dezactiva anularea zgomotului, se ciupeşte pur şi simplu tija căştilor.

În plus, HUAWEI FreeBuds Pro sunt primele căşti Bluetooth cu antenă inteligentă dublă din lume. Pe HUAWEI FreeBuds Pro, fiecare cască este echipată cu două antene Bluetooth care oferă o acoperire omnidirecţională de 360° a semnalului Bluetooth, pentru o conexiune mai stabilă.

Funcţii mai inteligente pentru lumea audio digitală

O serie întreagă de alte funcţii inteligente îmbunătăţesc şi mai mult experienţa utilizatorului, transformând HUAWEI FreeBuds Pro într-o experienţă de utilizare încântătoare. Modul Awareness şi Modul Voce utilizează cele două microfoane pentru a ajuta utilizatorii să audă lumea exterioară atunci când traversează drumul sau poartă o conversaţie. Conexiunea dublă cu sistemele inteligente Android, iOS şi Windows înseamnă că utilizatorii pot comuta fără probleme între dispozitive, fără a fi legaţi de un singur brand.

Datorită acestui nou sunet inteligent combinat cu un design, măiestrie şi confort deosebite, noile căşti HUAWEI FreeBuds Pro sunt un dispozitiv ideal pentru consumatorii de pretutindeni.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Poate aceasta casca sa atenueze tinitisul ? Nu cumva prin eliminarea zgomotelor exterioare

    efectul tinitisului ar fi mai suparator? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb