PRO TV a lansat oficial grila de toamnă

A.T.
Media-Advertising / 31 august 2016

PRO TV a lansat oficial grila de toamnă

PRO TV a prezentat, ieri, grila de toamnă a postului de televiziune.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV a declarat, în cadrul evenimentului de lansare a grilei de toamnă, că principiile pe care postul îşi construieşte strategia sunt creşterea calităţii şi localizarea conţinutului.

"Ne dorim să inspirăm telespectatorii prin divertisment şi informaţii de calitate, iar această misiune este una pe termen lung. Pregătim noutăţi pentru telespectatorii noştri, sezon după sezon, an după an. Principiile pe care ne construim strategia sunt creşterea calităţii şi localizarea conţinutului", a precizat CEO-ul PRO TV.

În perioada ianuarie - iulie 2016, Pro TV a obţinut o cotă medie de audienţă de 24.6% în prime-time şi un rating mediu de 8.8 puncte, la nivelul publicului comercial, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a înregistrat 14.6% share şi 5.2 puncte de rating. Toate programele Pro TV au ocupat prima poziţie în clasamentul audienţelor: "Românii au talent" a obţinut un share mediu de 45.4%, "Las Fierbinţi" a înregistrat o medie de 29.7% share, "Ştirile Pro TV" cu 25.2% share mediu, "Ferma Vedetelor" cu 22.1% cotă medie de audienţă, iar în top 100 filme, 94 sunt filme difuzate de Pro TV, prima poziţie fiind ocupată de "Curierul 2", cu 13.9 puncte de rating şi 29.8% share.

Între 10 iunie şi 10 iulie, milioane de telespectatori s-au putut bucura de fotbal, de cele mai spectaculoase şi importante meciuri de la UEFA EURO 2016TM, transmise în direct de Pro TV! Cele 23 de meciuri difuzate de Pro TV au stabilit un leadership de 100% pe toate categoriile de public, media de audienţă fiind de 15.3 puncte de rating şi 45.4% share, rezultat de aproape 6 ori mai mare decât televiziunea situată pe locul doi. Primul meci al UEFA EURO 2016TM, cel dintre Franţa şi România, transmis în direct de Pro TV, a înregistrând 71% share, cea mai mare cotă de audienţă a unui program din prime time, la nivelul publicului comercial, din istoria măsurătorii moderne a audienţelor.

Pe lângă deja consacratele emisiuni "Vocea României", "Visuri la cheie", "Las Fierbinţi", "Atletico Textila", Pro TV aduce noutăţi prin "Supravieţuitorul" şi "Jocuri de celebritate".

De asemenea, telespectatorii vor putea urmări în continuare "Ştirile PRO TV", campionatele de fotbal care vor fi transmise în direct: Europa League, Champions League şi Cupa României, dar şi producţii din lumea cinema.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. nu mai mizerii.

    Pro TV pare ca aplica planul da-le programe de divertisment ieftin ca sa nu se poata rascula si lupa impotriva porcariilor politicienilor. nici macar la stiri nu pot sa ma uit 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb