ProLogis închiriază peste 12.200 mp din cel mai mare parc din Praga

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 6 aprilie 2007

ProLogis (codul de bursă NYSE: PLD), cel mai mare proprietar, manager şi dezvoltator de spaţii de depozitare şi distribuţie, a anunţat, ieri, că a închiriat către doi clienţi peste 12.200 mp de spaţiu industrial din noile clădiri din Prologis Park Prague D1 East.

Tranzacţiile includ:

- 9.531 metri pătraţi din clădirea DC#7B închiriaţi către SETTO spedition, companie de logistică şi expediţie cu sucursale în Republica Cehă, Slovacia şi Ucraina. SETTO are închiriaţi pînă la momentul actual 6.127 metri pătraţi în acelaşi parc.

- 2.731 metri pătraţi din clădirea DC#6B închiriaţi de Kenvelo, unul dintre cele mai populare lanţuri şi brand-uri de fashion din Republica Cehă. Kenvelo, care a închiriat deja 4.680 metri pătraţi în acelaşi parc, va folosi spaţiul pentru distribuţia locală şi regională.

"Posibilitatea de a ne extinde în cadrul ProLogis Park Prague ne permite să dezvoltăm o activitate de logistică mai flexibilă şi mai eficientă şi să distribuim bunurile la o scară mai largă", a spus Tomá¹ Hanzlík, Chief Executive Officer Setto spediton.

"Această tranzacţie reprezintă un pas logic care reflectă expansiunea noastră continuă. Suntem foarte mulţumiţi de nivelul serviciilor furnizate de ProLogis şi ne aşteptăm să cooperăm la fel de bine şi pe viitor", adaugă Giorgio Margutti, Chief Operations Officer Kenvelo.

ProLogis Park Prague D1 West şi East constă din 13 clădiri totalizînd 190.300 metri pătraţi.

Parcul este localizat la aproximativ 11 km sud-est de Praga la intersecţia Øíèany - Jesenice,

cu acces direct la autostrada D1.

"Suntem foarte bucuroşi că aceşti doi clienţi au decis să se extindă în cadrul parcului nostru. Depozitele moderne care asigură o activitate de distribuţie eficientă, precum şi serviciile oferite de ProLogis sunt cele care consolidează relaţia cu clienţii noştri. Le urăm celor două companii mult succes", comentează Jakub Pelikán, ProLogis Market Officer Czech Republic & Slovakia.

Printre clienţii parcului se numără: DHL, Nagel, UTC, NYK, Tesco, Rossmann, L"OREAL, Schneidersohne Papier, Hellmann PKZ şi P&P spedition trading.

Despre ProLogis

ProLogis este cel mai mare deţinător, manager şi dezvoltator de spaţii de depozitare şi distribuţie, care desfăşoară operaţiuni în 80 de ţări din America de Nord, Europa şi Asia. Societatea deţine 26,7 de milioane $ de active, în proprietate, administrare şi aflate în curs de dezvoltare, care includ 39,2 milioane m2 în 2.466 de proprietăţi, la 31 decembrie 2006. Printre clienţii ProLogis se numără producători, firme de retail, societăţi de transport, furnizori de servicii logistice şi alte societăţi cu nevoi de distribuţie la scară largă. Cu sediul în Denver, Colorado, ProLogis are mai mult de 1.250 de angajaţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb