Protest cu portocale, în faţa Palatului Cotroceni

V.D
Politică / 17 februarie 2018

Protest cu portocale, în faţa Palatului Cotroceni

Câteva zeci de persoane participă, sâmbătă, la un protest în faţa Palatului Controceni, manifestarea intitulată "Eu merg la portocale", fiind organizată de Initiaţiva Civică 3.0 a fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir. La eveniment este prezent şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care a declarat că preşedintele Iohannis este singurul care "nu a auzit de portocalele de Ploieşti", afirmând că şeful statului este "într-o derută logică totală".

Manifestarea a început la ora 15.00, la ora transmiterii acestei ştiri, fiind câteva zeci de persoane în faţa Palatului Cotroceni. Oamenii scandează lozinci împotriva preşedintelui Klaus Iohannis.

Mobilizarea s-a făcut, în principal, pe reţelele de socializare unde a fost creat evenimentul "Eu merg la portocale" de către Initiaţiva Civică 3.0 a fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir.

Manifestanţii au portocale "bune, nu de la Ploieşti", făcându-se aluzie la procurorul DNA Mircea Negulescu, zis "Portocală".

Între manifestanţi este şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu care a declarat presei că preşedintele Klaus Iohannis este "într-o eroare totală".

"Într-un singur loc din ţară, aici, la Palatul Controceni, se pare că nu s-a auzit de portocalele de Ploieşti. Domnul Iohannis este într-o derută logică totală, lucru care este foarte grav pentru toată lumea, indiferent ce simpatii politice avem. Domnul Iohannis a spus că nu a ascultat probele audio, că nu a citit nici stenogramele, dar s-a pronunţat că este o încercare foarte jalnică a unor penali. Atunci de ce te exprimi, de unde ştii ce vorbeşti?", a spus Pleşoianu.

La rândul său, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a precizat că nu este vorba despre numărul de manifestanţi care ies în faţa Palatului Controceni, ci despre mesajul pe care aceştia doresc să-l transmită.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. SRI investigheza cine le-a importat si daca sunt contaminate cu virusul democratie. 

    1. Cica i-au fost oferite cateva presedintelui, dar a afirmat ca pana cand nu primeste raportul SRI, nu gusta nicio portocala. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb