PSD, DESPRE PROIECTUL LUI LIVIU DRAGNEA ŞI ŞERBAN NICOLAE:  Şi alte ţări din Europa îşi repatriază rezerva de aur

L.A.
Politică / 28 februarie 2019

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

PSD precizează, într-un mesaj distribuit pe Facebook despre proiectul lui Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae pentru aducerea în ţară a rezervei de aur a BNR, că şi alte ţări din Europa îşi repatriază rezerva de aur.

"Despre proiectul de lege promovat de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, privind repatrierea rezervei de aur a României, pentru moment spunem doar atât: Germania îşi repatriază rezerva de aur, Austria îşi repatriază rezerva de aur, Belgia, Olanda, Elveţia îşi repatriază rezerva de aur", este mesajul PSD, scrie News.ro.

Liderul PSD Liviu Dragnea şi senatorul PSD Şerban Nicolae au depus, miercuri, la Senat, pentru dezbatere în regim de urgenţă, un proiect de modificare a Legii privind Statutul Băncii Naţionale a României, prin care stabilesc aducerea în ţară a rezervelor de aur ale BNR, mai informează News.ro.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Astia or vrea sa il depoziteze la rusi .

    Ce face maduro face și Dragnea PSD.

    in primul rand e fals, in al doilea rand, si daca ar face-o nu inseamna ca trebuie toti sa se impuste in picior daca cineva o face...

    atentionarea mea este ca oricum Romania nu are o credibilitate foarte mare, iar guvernul face tot posibilul sa o distruga si pe cea pe care o are. Pe langa masurile de pana acum care denota lipsa de profesionalism in domeniul financiar, si induc volatilitate si retrageri de capital, credit-score-ul Romaniei este atacat si prin sugerarea unei asemenea masuri (chiar daca nu va fi niciodata pusa in practica). Tarile mentionate au deja credibilitate financiara pe care se pot baza, si oricum nu fac ceea ce se spune in articol (intrebati expertii si aratati va rog si situatia reala, nu doar citati o singura sursa asa de putin credibila).

    Rusia cred ca își freca mâinile de fericire ca aducem aurul in țara. Cred ca deja își fac planul cum sa îl ia. Asta este. Atât pot ai noștri ....

    Cu gura LARG deschisă CA și CROCODILUL : PUTIN așteaptă peștișorul de AUR ...

    la cat de hoti sunt cei de la putere, se pregatesc sa-l fure

    Informatia corecta este ca tarile mentionate isi repatriaza o mica parte din rezerva de aur. Nu toata!

    (Daca politrucii hamesiti italieni, --precum tot faceau cu vreo 30 de ani in urma tot halind din visterie, declansand tot felul de crize economico-financiare de cadeau guvernele zilnic -- vor din nou sa-si bage botul in visterie ca sa haleasca aurul, ASTA NU INSEAMNA CA SI NOI, ROMANII, SA REPETAM PROSTIILE ITALIENILOR JEGOSI CA SA NE FACEM PRADA VISTERIEI!!) DAR MOTIVUL PENTRU CARE BANDITII TRADATORI DIN PSDul CORUPT CONDUSI DE LIVIU DRAGNEA ESTE MULT MAI GRAV, CHIAR PERICULOS PENTRU SIGURANTA GEO-STRATEGICA A ROMANIEI.

    In ambitia nostalgica sa de a sa re-cuceri suprematia geo-politica a defunctei URSS in Europa de Est, Putin vrea sa-si finanteze inarmarea nucleara CU RACHETE INDREPTATE IMPOTRIVA TARILOR NATO, INCLUSIV IMPOTRIVA ROMANIEI, TAMAN PRIN INFASCAREA AURULUI ROMANIEI, CU AJUTORUL SLUGOILOR kgbisti, PSD-istii CONDUSI DE LIVIU DRAGNEA!!! 

    Conducatorii din trecutul recent al Romaniei si ai BNR au avut intelepciunea -- dobandita si prin paguboasele experiente cu Rusia din trecutul recent -- de a depozita resurse in valuta si in metale pretioase la Londra, cu a doua piata interbancara ca marime din lume (pe Primul Loc clasandu-se cea din Wall Street,USA) si cu cea mai mare piata de tranzactionare a metalelor pretioase, inclusiv a aurului, de pe glob!  

    Banditii tradatori rusofili PSD in frunte cu Liviu Dragnea (un kgbist recunoscut), aceste hiene lihnite care se hlizesc la putina bruma agonisita de Romania, acum vor sa-si puna ghearele si pe cele 32 miliarde in aur -- si zic "putina bruma" deoarece tari dezvoltate, prin comparatie, detin cu mult mai mult aur in rezerve si pozitii valutare pe pieti interbancare internationale, mai cu seama pe piata de la Londra, de domeniul sutelor si miilor de miliarde fata de cum are Romania!! Romanii nu au voie sa uite niciodata nefastele experiente cu rusii care practic ne-au furat aurul, confiscandu-l fara nici un motiv intemeiat. *****Ca i se cere Romanie sa-si garanteze moneda cu acele amplasamente in aur valorate la 32 miliarde lire sterline la Londra, aceasta este o obligatie normala pe care Romania si toate celelalte tari o respecta pentru a-si derula tranzactiile interbancare pe cea mai mare piata de tranzactionare a metalelor pretioase, inclusiv a aurului, din lume! Plasamentele in aur pe marile piete interbancare raspund unei mari necesitati economico-financiare ca Romania sa detina cantitati de aur pe marile piete interbancare deoarece aceste plasamente in aur nu numai ca se afla in (intr-o relativa) siguranta, dar trebuie avute la indemana mai ales pentru a fi tranzactionate pe piata londoneza la discretia BNR (si NU in Rusia!!), unde toate tarile, inclusiv Rusia, isi depoziteaza aurul -- drept garantie a monedelor lor nationale -- ce trebuie folosit in efectuarea de tranzactii interbancare si comerciale ale Romaniei!!***** (Ca doar ce, Putin ii are la indemana pe slugoii sai, tradatorii din PSD, care sa-i faca ACUM rost de aurul cu care sa-si subventioneze inarmarea cu arme, rachete nucleare indreptate impotriva tarilor libere din NATO, inclusiv impotriva Romaniei!!!) 

    ****HELLOOOO, BNR ARE DREPTATE!!  

    „'Păstrarea a 95% din rezerva de aur în țară echivalează cu reducerea cu 95% a credibilității României. Pentru că asta reprezintă rezerva de aur din străinătate alături de cea valutară. Credibilitatea că România își va putea onora obligațiile financiare internaționale asumate. E ca și garanția pe care o depui la bancă atunci când iei un credit, foarte simplist spus“ enumeră un prim motiv un portal de știri sub semnătura unui editorialist foarte apropiat de-a lungul timpului de pozițiile BNR.'"****

    SI NORMAL CA BNR SI ALTE CAPETE LUMINATE SA AIVA DREPTATE CA SA SE ADAPOSTEASCA AURUL ROMANIEI LA LONDRA TOCMAI CA SA FIE PAZIT DE GHEARELE securistilor-kgbisti DIN PSD TOCMAI CA SA NU MAI FIE INFASCAT SI CARAT -- PRIN DIFERITE TERTIPURI -- taman IN RUSIA (***ca mai apoi Rusia sa depoziteze aurul furat din Romania in contul ei de la Banca Nationala a Angliei de la Londra) ASA CUM Presul ION ILIESCU SI SLUGOII kgbisto-comunisti dinaintea lui (Ceausescu, Gheorghiu-Dej, etc) FACEAU ORI DE CATE ORI MOSCOVA II DADEA ORDINE, SE DUCEA LA BNR INARMAT CA UN BANDIT SI LUA AUR DIN VISTERIE DUPA BUNUL PLAC!! ASA VREA SA FACA SI MOSTENITORUL SAU TRADATORUL LIVIU DRAGNEA SI SHLEAHTA LUI DE BANDITI TRADATORI DIN PSD, CARE VOR SA AJUTE RUSIA CA SA-SI FINANTEZE PROGRAMUL EI CRIMINAL DE INARMARE NUCLEARA, CU RACHETE INDREPTATE ASUPRA TUTUROR TARILOR LIBERE, INCLUSIV IMPOTRIVA ROMANIEI!!! 

    Gânditorii vor MULTIPLICARE vs DEMULTIPLICARE??? ; E EROU cine aduce de la RUȘI ; de aici erou împuns de VACĂ!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb