Quattro Pavimente mizează pe afaceri în creştere cu 20%

V.B.
Companii #Construcţii / 29 mai 2014

Quattro Pavimente mizează pe afaceri în creştere cu 20%

Quattro Pavimente Tehnice, producător şi distribuitor de pardoseli, vizează pentru 2014 o creştere a cifrei de afaceri cu 20%, după ce, anul trecut, a înregistrat venituri totale de 14,5 milioane lei, în creştere cu 40% faţă de 2012, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

În 2011, cifra de afaceri a firmei a fost de aproximativ 7,8 milioane lei iar în 2010 - 5,3 milioane lei.

Adrian Mihailovici, director de producţie la Quattro, a declarat: "Pentru 2014 vizăm afaceri cu 20 procente mai mari. Estimările noastre se bazează pe noile proiecte pentru clădiri de birouri anunţate, pe creşterea exporturilor companiei, dar şi introducerea de noi produse în portofoliu. Pardoselile supraînălţate sunt un «must have» pentru clădirile de birouri, în special. Fapt ce se datorează costului şi funcţionalităţii produsului, dar şi standardelor în domeniu care impun pentru obţinerea clasei A, folosirea acestui tip de pardoseală".

Din 2005 până în prezent, compania a investit peste 2 milioane euro, iar pentru anul în curs vizează o nouă investiţie pentru o linie de producţie dedicată fabricării panourilor încapsulate.

Adrian Mihailovici a mai spus: "Cererea pentru pardoselile cu panouri încapsulate este în continuă creştere, iar la noi în ţară nu se produce acest tip de pardoseală. Vrem să fim şi pentru acest produs primul producător român. Investiţia la linia de producţie de panouri încapsulate se ridică la aproximativ 200.000 de euro".

Creşterea ponderii exporturilor în totalul businessului este o altă direcţie strategică pe care compania se concetrează în acest an. Exporturile reprezintă pentru Quattro Pavimente 15% din totalul încasărilor. Principalele ţări către care compania exportă sunt: Bulgaria, Moldova, Serbia şi Cehia. Pentru 2014, reprezentanţii companiei estimează că 20% din producţie va ajunge pe pieţele externe.

Pe lângă producţia pardoselilor supraînălţate, Quattro Pavimente Tehnice aduce în ţara noastră parchet din lemn, parchet laminat, mochetă în role, mochetă în dale, linoleum, PVC, cauciuc, pardoseli sportive, pardoseli epoxidice, pardoseli de exterior.

Green Gate, Nusco Tower, Barba Center, Bob Tower, Tower Center, Sediul Unicredit Tiriac Bank sau City Gate Tower se numără printre proiectele realizate cu pardoseli supraînălţate de la Quattro Pavimente Tehnice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb