RAMONA BRUYNSEELS ACUZĂ FRAUDE ELECTORALE: "Aşa m-aţi furat şi la prezidenţiale"

J.P.
Politică / 29 septembrie 2020

"Aşa m-aţi furat şi la prezidenţiale"

Ramona Ioana Bruynseels, preşedintele partidului Restart România, acuză fraude electorale. Aceasta susţine că la sectorul 2 candidatul partidul său ar fi obţinut într-o secţie 7 voturi, însă la AEP a fost înregistrat un singur vot, conform Digi24.ro.

"La Sectorul 2 Bucureşti, secţia de votare 231, candidatul Partidului RE:START ROMÂNIA are 7 voturi, iar pe site-ul AEP apare doar 1 vot. Considerăm că este o fraudă şi nu o greşeală, pentru că la aceeaşi secţie există neconcordanţe la mai multe partide între numărul de voturi de pe procesul verbal şi voturile aflate în baza electronică AEP. Unele în plus şi avantajează un anumit partid, iar altele în minus şi în dezavantajul partidelor, cum este şi cazul nostru. (...) Cerem renumărarea voturilor, verificarea buletinelor de vot şi a proceselor verbale", se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, Bruynseels spune, într-o postare pe Facebook, că astfel de fraude electorale s-ar fi întâmplat şi alegerile prezidenţiale de anul trecut.

"Aşa m-aţi furat şi pe mine la prezidenţiale?!? Dacă înmulţim doar 7 voturi cu 18.000 de secţii, iată încă 120.000 de voturi!!! Doar că, la prezidenţiale am semnale că aţi furat şi mai mult", a scris Ramona Ioana Bruynseels.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Ai 7 voturi si esti revoltata ca ti-au disparut 6?!

    Esti sigura? 

    Comanda un sondaj cu eroare de plus/minus 3%. 

    Vorbim dupa aceea.

    1. Haha

    Nu are deloc simțul ridicolului!

    1. Comentariile de mai sus sunt grăitoare: inteligență ioc, primitivism din belșug! Niște vietăți ce-și ascund identitatea nu înțeleg că furtul este o faptă abominabilă. În cazul alegerilor fraudate, este vorba despre un atac la statalitate, la demnitatea a milioane de oameni onești, la adevăr, democrație, dreptate, omenie. Un biet creier neted e convins că d-nei Ramona Bruynseels i-ar fi fost furate... numai șase voturi. E greu, firește, să cuantifici entitatea unei pagube, în clipa în care ai în față numai câteva urme lăsate de hoți, însă e evident că superinteligeeentul postac știe totul și ceva pe deasupra. O fi numărat el, personal, toate voturile date de milioanele de alegători care au fost la urne?!?

    Femeia asta are dreptate! Ea reclama furtul cat se poate de evident al voturilor si nimeni din Institutiile abilitate o lasa cu ochii in soare, nefacand absolut nimic! Iar daca va mai continua cu reclamatia, n-ar fi exclus sa i se inventeze si un dosar penal(pe model DNA), aratand a nu stiu cata oara(sa nu uitam cum s-a musamalizat ancheta referitoare la traficul de carne vie si moarta de la Caracal si Deveselu) ca traim astazi intr-o Colonie "de drepti", mafiot-criminala 100%, o adevarata Camorra la nivel de stat!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb