Răzvan Ionescu, noul Director de Marketing al IMP

T.T.
Companii / 24 octombrie 2018

Răzvan Ionescu

Răzvan Ionescu

IMPACT Developer & Contractor SA (IMP) l-a numit în funcţia de Director de Marketing pe Răzvan Ionescu, fost director de marketing B2B al Telekom România. Cu o experienţă de 14 ani în industria de telecomunicaţii si IT, promotor activ al revoluţiei digitale, Răzvan Ionescu îşi propune ca din noua poziţie să accelereze integrarea inovaţiilor tehnologice în domeniul imobiliar, inclusiv prin digitalizare şi înglobarea tehnologiilor Smart Home şi Smart City în proiectele rezidenţiale Greenfield şi Luxuria, conform unui comunicat remis, astăzi, Redacţiei noastre.

"Este o onoare şi, în acelaşi timp, o provocare să îmi încep activitatea în domeniul imobiliar, în echipa unui dezvoltator de top. Sunt încântat să lucrez cu profesionişti experimentaţi ai industriei, alături de care să contribui la creşterea companiei. Priorităţile mele pentru perioada următoare vor fi crearea şi implementarea unor strategii individualizate de marketing pentru ansamblurile rezidenţiale din portofoliul Impact, adaptate la poziţionarea unică a fiecărui proiect şi la targetul de cumpărători", a declarat Răzvan Ionescu, director de marketing al Impact Developer & Contractor.

Înainte de venirea sa la IMPACT, Răzvan Ionescu a lucrat timp de 14 ani în industria telecomunicaţiilor, unde a deţinut mai multe funcţii de conducere, printre care Marketing Director Business Segment, Director de Strategie si M&A sau Director Regulatory Affairs. Răzvan Ionescu este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti şi al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

"Mă bucur că Razvan Ionescu se alătură echipei noastre, aducând o experienţă unică pe o piaţă cu multe provocări. Împreună cu Răzvan, vom continua să aducem produse de real estate cât mai atractive pentru clienţi, adaptate celor mai noi tehnologii în domeniu", a declarat Bogdan Oşlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Impact a dezvoltat, în cei 27 de ani de activitate, 17 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti şi în ţară, însumând peste 450.000 de metri pătraţi construiţi şi 4.000 de unităţi livrate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb