REPUBLICA MOLDOVA: Socialiştii insistă asupra semnării unui nou acord cu Blocul ACUM

M.A.I.
Internaţional / 13 august 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Comitetul executiv politic al Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), reunit marţi la Chişinău, a recomandat ca grupul parlamentar al PSRM să semneze un nou acord cu Blocul ACUM, cu care formează actuala coaliţie de guvernământ, informează Agerpres.

În cadrul acestei reuniuni, conducerea Partidului Socialist, condus de facto de preşedintele Igor Dodon, a luat în discuţie teme precum situaţia politică actuală din Republica Moldova, programul calendaristic al alegerilor locale generale din 20 octombrie 2019, recomandări pentru viitorul Consiliu Republican al PSRM, precum şi acţiunile grupului parlamentar al PSRM pentru perioada următoare.

Comitetul executiv politic al socialiştilor a menţionat că acordul provizoriu cu Blocul ACUM, semnat la 8 iunie 2019, a fost îndeplinit în cea mai mare parte şi a recomandat ca grupul parlamentar al PSRM să semneze un nou acord, se arată în comunicatul emis de PSRM.

Potrivit Unimedia, mai multe detalii nu se cunosc despre ce au discutat liderii socialişti la această şedinţă, din motiv că presa nu a fost anunţată despre respectiva reuniune, transmite aceiaşi sursă.

Liderul grupului parlamentar al socialiştilor, Vlad Bătrâncea, declarase joia trecută că PSRM va cere de urgenţă semnarea unui nou acord cu Blocul ACUM în care să fie trasate obiectivele de politică internă şi externă ale republicii, potrivit agenţiei de presă oficiale Moldpres.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Vlad Bătrâncea susţinea că, în ultima perioadă, PSRM remarcă o intensificare a mesajelor cu caracter geopolitic venite din partea Blocului ACUM.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb