Roadshow IDC abordeaza provocarile curente ale securitatii IT

F.A.
Ziarul BURSA #Internaţional #IT / 21 ianuarie 2009

Experti in securitate IT, leaderi ai industriei, analisti independenti si utilizatori se vor reuni pentru prestigiosul IDC IT Security Roadshow 2009, care va fi lansat in Istanbul pe 17 Februarie 2009 si va avea loc in alte 23 orase cheie din intreaga regiune a Europei Centrale si de Est, Orientul Mijlociu si Africa (CEMA). Fiind organizat pe tema "Balansarea realitatii si a perceptiei intr-o noua era economica," roadshow-ul furnizeaza o platforma pentru schimbul de idei, de experienta si a celor mai bune practici, precum si discutii pe marginea celor mai noi tendinte si evolutia securitatii IT. Conferinta din Romania va avea loc pe 26 februarie 2009, la Bucharest Marriott Grand Hotel, avand suportul partenerilor: Microsoft, Fortinet, APC, IBM si a partenerilor media: Club IT&C, MarketWatch, Comunic@tii Mobile, NewsIn, HotNews, EurActiv, PCForum, The Investor, Ziua.

Perceptia asupra securitatii IT a evoluat semnificativ de-a lungul anilor, de la un produs singular, securitatea bazata pe perimetru la o abordare integrata a proceselor de securitate necesare pentru a planifica, evalua, construi si administra retele de infrastructura sigure si a programelor de securitate complexe. Companiile cauta sa integreze securitatea in infrastructura mai vasta IT prin evaluarea arhitecturilor de securitate proprii, implementand politicile corecte, securizand toate nivelele de tehnologie si reducand costurile operationale prin externalizarea managementului infrastructurii lor de securitate.

"Provocarile care pana acum au determinat o crestere impresionanta a tehnologiilor de securitate IT nu vor disparea odata cu incetinirea economica," spune Tomasz Sloniewski, Research Manager, IDC CEMA. "Persoanele care detin pozitii de CSO si CIO trebuie sa fie constienti de acest lucru si sa fie in stare sa mentina nivele ridicate de securitate, de multe ori in cadrul aceluiasi buget sau al unuia diminuat. Pe langa permiterea companiilor de a trece teste de respectare a reglementarilor in vigoare, nivelele de securitate adecvate intaresc de asemenea afacerea prin prevenirea pierderii de date critice."

In 2007, totalul cheltuielilor cu software de securitate IT in CEE a fost de $344 milioane. IDC se asteapta ca piata de software de securitate din CEE sa se extinda la o rata anuala de crestere complexa de 17.8% pana in 2012.

Roadshow-ul IDC pe securitate IT se va concentra pe aceasta era de expansiune si va orienta discutiile in aceasta directie, schimband prioritatile, pe noile capabilitati si tehnologii viitoare, precum si pe tehnologiile viitoare care vor defini securitatea IT in urmatorii ani. Evenimentul va contine prezentari ale unora dintre cei mai respectati profesionisti in securitate IT din regiune, acoperind o varietate de tematici ca evolutia securitatii endpoint, pierderea datelor si amenintarea pe care aceasta o reprezinta pentru afacerile bazate pe informatii, pericolul Crime 2.0 si alte amenintari emergente, respectarea reglementarilor si implicatiile acestora asupra securitatii IT, securitatea mesajelor in era Web 2.0 si convergenta securitatii, sistemelor, stocarii si managementul retelei.

Speakeri experti invitati ai evenimentului, vor fi, printre altii: John Austen, fost Head of the Computer Crime Unit, New Scotland Yard; si Marco Gercke, Secretar al Criminal Law Department la German Society for Law and Informatics, care lucreaza ca expert pentru Consiliul Europei.

IDC furnizeaza Cercetari Globale cu Continut Local

IDC este una dintre cele mai mari companii de cercetare de piata si consultanta in domeniul tehnologiei informatiei, telecomunicatiilor si pietelor utilizatorilor de tehnologie din lume. IDC vine in ajutorul profesionistilor IT, personalului din conducere si investitorilor pentru ca acestia sa poata lua decizii corecte in achizitionarea de tehnologii si strategii de business. Peste 1000 de analisti din 110 de tari ofera expertiza globala, regionala si locala privind oportunitatile si tendintele pietelor tehnologice. De peste 44 ani IDC furnizeaza rapoarte strategice pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa-si atinga obiectivele cheie ale organizatiilor lor.

IDC CEMA

Din 1990 IDC furnizeaza informatii esentiale despre piata IT&C din Europa Centrala si de Est. Pornind de la o singura persoana intr-un birou mic, am ajuns una dintre cele mai mari corporatii de consultanta, evenimente, cercetare de piata in domeniul tehnologiei informatiei, dispunand de 140 analisti care lucreaza in zece dintre tarile Europei Centrale si de Est.

Pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, IDC dispune de o retea coordonata de birouri in 20 tari cu centre regionale de cercetare in Praga, Istambul si Dubai. Printre clienti se numara numerosi furnizori de hardware, software si solutii IT&C, precum si autoritati guvernamentale si membrii ai industriei financiare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb