Robert Negoiţă a fost ales preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti

Andrei Stan
Politică / 10 septembrie 2015

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a fost ales în această seară în unanimitate, preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti, informează surse din presă.

Acesta a fost singurul candidat pentru conducerea organizaţiei şi a înlocuit-o în această funcţie pe Ecaterina Andronescu.

"PSD, ca întreaga societate, îşi doreşte curăţarea societăţii româneşti de acest cancer, acest putregai care este corupţia. PSD îşi doreşte o Românie curată, o Românie necoruptă", a afirmat Robert Negoiţă în discursul său în faţa Conferinţei Organizaţiei PSD Bucureşti.

Primarul a mai spus că nu este adevărat că PSD apără corupţii. "Am văzut voci care spun că PSD apără corupţii, ceea ce nu este adevărat, PSD, ca întrega societate, îşi doreşte o curăţare a societăţii româneşti de acest fenomen care se numeşte corupţia. Asta este o operaţie, e adevărat, când medicul taie, mai greşeste şi mai ia şi din zona bună, dar, în speranţa că medicul devine din ce în ce mai specializat şi taie mai bine, nu este niciun argument să nu spunem mai apăsat că PSD îşi doreşte o Românie curăţată de corupţi. Cu cât mai repede ne curăţăm de corpuţi, cu atât mai bine pentru România", a declarat Negoiţă.

El a arătat că trebuie ca partidul să-şi propună ca obiectiv schimbarea de mentalitate, arătând că sunt prea mulţi demagogi care nu pot să spună nici două lucruri pe care să le fi făcut pentru România.

"Ne propunem un obiectiv: schimbarea de mentalitate. Este cel mai greu, dar este şi cel mai important, este obiectivul nostru de a încerca să influenţăm în bine. Prea mult am fost conduşi de demagogi care vorbesc frumos, fac glume, sunt sociabili şi care nu ştiu să scrie două lucruri pe care le-au făcut pentru România şi pentru comunitatea care i-a pus în funcţii. E nevoie să ştim să ne alegem bine liderii", a adăugat Negoiţă.

"Cred că este bine pentru noi toţi, nu este ceva greşit să vorbim frumos, să fii un bun orator, dar nu este suficient. Ce ai făcut până acum, eşti parlamentar, eşti ales local?. Cred că vrăjala nu ţine nici de foamne şi nu ne putem îmbrăca cu vrăjalea", a precizat primarul.

El a propus o întânire cu PNL pentru a discuta despre situaţia bucureştenilor la iarnă

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb