Roche Bobois deschide primul showroom în Bucureşti

Elena Deacu
Comunicate de presă #Construcţii / 29 aprilie 2015

Compania franceză Roche Bobois, lider mondial în retail şi design de mobilier şi decoraţiuni de lux, a deschis azi primul magazin în Bucureşti.

Showroom-ul, care se întinde pe o suprafaţă de 600 mp, este amplasat în centrul oraşului şi este conceput pentru a permite clienţilor să experimenteze direct stilul de viaţă francez - L'Art de Vivre.

"Cererea în continuă creştere pentru mobilier de lux din partea clienţilor români cu gusturi rafinate a stat la baza deciziei noastre de a lansa un brand precum Roche Bobois în România. Suntem încântaţi să expunem produsele şi obiectele Roche Bobois, brand recunoscut pentru creativitatea, calitatea şi inovaţia de care a dat dovadă în permanenţă. Sperăm ca amprenta noastră se va regăsi în cât mai multe locuinţe din România", spune Şerban Cismărescu, Managing Director Roche Bobois Romania.

Cele două colecţii, Contemporană şi Clasică, denumite Les Contemporains respectiv Nouveaux Classiques, sunt reprezentate în magazin prin cele mai importante piese, care includ colaborările cu nume celebre precum Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel şi Missoni.

O piesă de mobilier Roche Bobois este înainte de toate o piesă cu un caracter unic, inspirat de mai multe personalităţi: personalitatea designerului care a creat-o, cu talentul şi ingeniozitatea sa... şi amprenta dvs. personală de libertate şi creativitate. Roche Bobois înseamnă personalizare în toate detaliile, dimensiunile, culorile, texturile, finisajele, tipurile de piele şi de lemn... Fiecare piesă de mobilier este unică, exclusivă, creată doar pentru dvs.

"Colecţia de primăvară 2015 Roche Bobois, pe care am creat-o, vă invită să descoperiţi forme inovative, ţesături luxoase şi obiecte cu un design expresiv. Fie că acestea poartă o amprentă modernă şi contemporană, fie că sunt inspirate de strălucirea stilului Art Deco, ele aspiră către o estetică atemporală. Cu certitudine, noua colecţie va oferi confort şi eleganţă fiecărei locuinţe", spune designerul francez Sacha Lakic.

Ca mărturie a dinamismului său, Roche Bobois lansează de două ori pe an o colecţie total nouă şi se clasează mereu printre brandurile de mobilier de lux ce lansează produse de ultimă generaţie. O companie cu o dezvoltare dinamică, Roche Bobois este lider internaţional în design şi retail de mobilier şi decoraţiuni de lux. Fiecare nou showroom reflectă spiritul brandului prin arhitectura magazinului, piesele selectate, colecţiile expuse şi prin calitatea serviciilor.

"Misiunea noastră este de a exporta în lumea întreagă stilul de viaţă francez, întruchipat de mobilier şi decoraţiuni de mare valoare. Ritmul de expansiune globală este unul alert, dovadă a notorietăţii brandului", spune Martin Gleize, International Director Roche Bobois Group.

Cu o cifră de afaceri de peste 400 milioane euro în 2014, Roche Bobois este prezentă în 50 de ţări, cu o reţea de peste 250 de magazine. Ca dovadă a dinamismului companiei, Roche Bobois deschide la nivel global un magazin pe lună. În 2014, Roche Bobois a deschis 15 noi magazine în mai multe oraşe din lume, printre care Mumbai, Lima, Portland, Shanghai, Manila şi Frankfurt. Pentru 2015, compania are în plan inaugurarea a încă 15 noi show-room-uri, printre care se numără Guatemala City, Cape Town, Montreal, Miami, Pasadena, Chongqing, Nuremberg.

Fondată în 1960 de către Philippe şi François Roche împreună cu Jean-Claude şi Patrick Chouchan, compania franceză Roche Bobois s-a remarcat repede prin lansarea de produse şi obiecte cu un design original. Întâlnirea cu designerul Hans Hopfer, creatorul celebrei canapele modulare Mah Jong, marchează debutul unei colaborări de durată cu designeri celebri. Misiunea Roche Bobois este de a populariza în lumea întreagă stilul de viaţă francez.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb