România a învins cu 4-0 Andorra

O.D.
Sport / 16 octombrie 2023

România a învins cu 4-0 Andorra

Echipa naţională a României a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (3-0), selecţionata Andorrei, într-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii ocupă primul loc în grupă, cu 16 puncte, cu unul mai mult decât Elveţia.

Selecţionerul Edward Iordînescu a declarat: "Copiii au fost fabuloşi şi mărturisesc faptul că am discutat cu băieţii să jucăm şi pentru copii. Aveam mare nevoie de puncte, o presiune foarte mare. E o echipă care a încurcat mulţi adversari. Presiune e tot timpul, mai ales după opt ani de secetă. Echipa eeste cu totul la alt nivel decât în Liga Naţiunilor, dar sub nivelul pe care îî doresc. Am câştigat spirit, suntem cu două jocuri înainte de final neînvinşi, sunt zece meciuri de când echipa nu a pierdut. Sunt bucuros şi mândru de băieţi. Mă bucură că avem de departe cea mai bună defensiivă din grupă. Sunt fericit şi că am reuşit să deblocăm jocul cu o fază fixă. Mă bucur pentru Ianis, pentru Florinel şi pentru Bîrligea, care e debut. Sunt elemente bune. Hai să ne bucurăm în seara asta".

"Sunt un antrenor muncitor şi consecvent în munca lui. Nu mă clatin. Criticile personal pe mine mă lasă să dorm noaptea. Mă deranjează când sunt critici şi jigniri la adresa jucătorilor. Atunci nu dorm noaptea. Ei dau tot ce au mai bun. Cât voi fi la echipa naţională îi voi apăra cu toată puterea", a adăugat el.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. O victorie obtinuta de echipa lui IEDI,in fata unei asazise TARI,mai mica decat comuna FLORESTI din apropierea Clujului. La finalul meciului,cei care au fost eROII acestui CIRC,au fost COPII puri din tribune care sau distrat pe cinste. Si ca sa fie masa bogata,toti numaratorii de cornere din studiourile TV,sau IMBATAT cu APA CHIOARA(asa au mai scos toxinele din ei date de VIZIKI,laudand nationala de parca ar fi devenit campioana mondiala. Ce sa mai zicem de COTONOGARII din echipa adversa care in loc sa joace fotbal atacau picioarele fotbalistilor nostrii ca niste DRJBASI o padure care nu erea nici ea plina de copaci sanatosi. Ma intreb cum vor fi primiti fotbalistii BELARUSI acasa dupa ce au dominat echipa BANCHERILOR ELVETIENI,dar MOLDOVENII care le-au predat o lectie de FOTBAL,LESILOR(lesinati) POLONECI.? Ca niste adevarati LUPTATORI in comparatie cu echipa Romaniei care au jucat cu niste RATACITI prin fotbal,dintr-o TARA care este mai mica ,ca si populatie de & ori decat SECTORUL 3 al Capitalei. IEDI,mai avea putin si erea declarat EROU NATIONAL de catre NUMARATORII de CORNERE dupa ce au spus despre el dupa meciul cu BELARUS ca este FUDUL(stiti proverbul cu prostul). Asa suntem noi ROMANII,de la INMORMANTARE mergem direct la NUNTA sa il ascultam pe SALAM. BRAVOS NATIUNE.!

    1. Ce vrei,ma?Au castigat,au castigat,rezultatul conteaza!Mica,mare,e o tara ,ce trebuia sa faca,sa refuze sa joace cu ei fiindca au o tara mai mica decat o comuna de-a noastra?Esti culmea,mereu gasesti oameni ca tine nemultumiti,e si asta o boala!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb