Romaqua Group, 10 ani de Albacher

V.D.
Miscellanea / 7 iunie 2018

Romaqua Group, 10 ani de Albacher

În primăvara anului 2008, Romaqua Group a intrat pe piaţa berii cu brandul Albacher, făurit în una dintre cele mai moderne fabrici de bere din lume la Sebeş-Lancrăm, după o reţetă tradiţională ce foloseşte ingrediente 100% naturale.

De asemenea, în 10 ani Romaqua Group a îmbuteliat 10 milioane de hl de bere şi a investit 70 milioane de euro

Savoarea integrală a unei beri nepasteurizate

Albacher este o bere Premium Lager, produsă exclusiv din ingrediente naturale: apă, malţ, mălai şi hamei. Realizată conform unei reţete tradiţionale, berea are un caracter unic şi distinct, exprimat printr-un gust pur şi o aromă naturală perfect echilibrată, o bere uşoară pe care o savurezi oricând cu plăcere. Berea Albacher este o bere proaspătă, nepasteurizată, filtrată la rece, folosind tehnologii de ultimă oră.

Este o bere vie, ce îşi păstrează caracterul. Datorită fermentării la temperaturi joase, dioxidul de carbon este persistent, berea menţinându-şi prospeţimea şi perlajul un timp îndelungat şi după deschidere. Albacher este prezent pe piaţă cu sortimentele Albacher Premium, Albacher Winter, Albacher de Paşti, Albacher Radler, acestea fiind îmbuteliate atât la PET şi doză, cât şi la sticlă.

Producţie şi îmbuteliere. Cea mai modernă tehnologie pe plan mondial

Savoarea naturală autentică a berii Albacher este reţinută integral în procesul de producţie datorită metodelor ultramoderne de filtrare cu membrane şi microfiltrare, care înlocuiesc procesul clasic de pasteurizare. Acestea păstrează neschimbate gustul şi aroma berii Albacher şi garantează simultan menţinerea prospeţimii acesteia pe durate îndelungate. Întregul sistem de producţie şi îmbuteliere este de fabricaţie germană, respectând cele mai înalte standarde de calitate şi beneficiind de inovaţii tehnologice de ultimă oră. Acestea permit obţinerea unei beri naturale autentice, pure, integrale din punct de vedere biologic, a cărei calitate premium este garantată atât de ingredientele naturale folosite cât şi de controlul purităţii culturilor de drojdii obţinute în staţia proprie.

De asemenea, Albacher a fost primul brand produs la fabrica din Sebeş-Lancrăm, însă succesul acestei beri pe piaţă a determinat Romaqua Group să mai lanseze încă două branduri de bere, Dorfer şi Muhlbacher. Albacher este prezent pe piaţă cu sortimentele Albacher Premium, Albacher Winter, Albacher de Paşti şi Albacher Radler, acestea fiind îmbuteliate atât la PET şi doză, cât şi la sticlă. Succesul berii Albacher este reliefat şi de cota de piaţă, brandul deţinând poziţia a patra pe piaţa berii cu o cotă în volum de 6,7% (aprilie 2018, date interne Romaqua Group).

Oxyproof. Garanţia prospeţimii

Sistemul barieră OxyProof, inovaţie tehnologică ce include atât capacul cât şi materialul PET al ambalajului, împiedică simultan pierderea dioxidului de carbon şi pătrunderea în interior a oxigenului, garantând prospeţimea şi savoarea berii Albacher.

Tehnologia germană de producţie şi îmbuteliere utilizată cumulează integral, pentru prima oară într-o singură fabrică, cele mai noi procese de producţie precum şi tehnologia cea mai avansată. Construcţia fabricii a început în luna iulie 2007 pe un teren de 25 de hectare, între timp fiind achiziţionate încă 10 hectare de teren. Locaţia Sebeş-Lancrăm a fost aleasă datorită poziţionării strategice, în centrul ţării, şi va deveni un mare centru industrial Romaqua Group. Numărul de angajaţi de la fabrica de bere Sebeş a crescut de la 235 în 2008 la 263 de angajaţi în prezent. Investiţia iniţială a fost de 40 milioane de euro, investiţiile totale derulate în 10 ani ridicându-se la 70 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb