Rowenta România donează 60.000 de euro pentru dresarea câinilor ghid

F.D.
Companii / 19 septembrie

Adriana Maxim, Trade Marketing Manager Groupe SEB SCE

Adriana Maxim, Trade Marketing Manager Groupe SEB SCE

Rowenta România a încheiat prima campanie de responsabilitate socială, "Miau şi ham, curăţenie fără tam-tam", care a reuşit să strângă suma impresionantă de 60.000 de euro. Aceşti bani au fost donaţi către fundaţia Light into Europe, primul program de pregătire a câinilor ghid pentru persoanele nevăzătoare şi cu deficienţe de auz din România, conform unui comuniat de presă remis Redacţiei.

Campania, desfăşurată în perioada august - decembrie 2023, a fost un exemplu de solidaritate, implicând clienţii şi partenerii Rowenta într-o misiune emoţionantă de a oferi independenţă şi speranţă celor care au cea mai mare nevoie.

Un efort colectiv pentru o cauză nobilă

Mecanismul campaniei a fost unul simplu: pentru fiecare aspirator vertical sau robot de aspirare achiziţionat, Rowenta a direcţionat 2 euro către fundaţia Light into Europe. Acest gest, realizat împreună cu fiecare cumpărător, s-a transformat într-o donaţie de 60.000 de euro, oferind un sprijin crucial pentru continuarea programului de antrenament al câinilor ghid.

Un impact profund asupra comunităţii

Banii strânşi prin această campanie vor acoperi costurile pregătirii, antrenamentului şi îngrijirii câinilor ghid, de la antrenamentele zilnice până la îngrijirea veterinară. Fundaţia Light into Europe oferă aceşti câini persoanelor nevăzătoare, alături de servicii esenţiale, gratuit, pe toată durata vieţii de lucru a câinilor. Căţei sănătoşi, curioşi şi plini de energie, sunt acum gata să intre în programul de pregătire avansată pentru a deveni partenerii de viaţă ai beneficiarilor lor, oferindu-le acestora şansa la o viaţă independentă şi plină de demnitate.

Stan Platt OBE, Preşedintele Fundaţiei Light into Europe, a declarat:

"A fost o campanie extraordinară, începută vesel şi candid, precum căţeluşii noştri care fac primii paşi în călătoria lor de pregătire pentru libertatea, mobilitatea şi independenţa persoanelor nevăzătoare din România. Mulţumită implicării şi solidarităţii acestei mari comunităţi, am putut continua programul de câini ghizi şi am oferit unei noi generaţii de tineri nevăzători şansa de a-şi redobândi independenţa.

Mai mult decât atât, gratie donaţiei Groupe SEB, la finalul lunii mai am organizat primul eveniment de tip model Naţiunile Unite-MUN incluziv prin participarea directă a 15 tineri cu dizabilităţi la MUN4ALL, care a reunit peste 130 de elevi şi studenţi pasionaţi de transformare socială, activism şi educaţie incluzivă.

Nu în ultimul rând, 10 tineri cu dizabilităţi senzoriale au beneficiat în cursul verii de activităţi de viaţă zilnică şi de pregătire vocaţională, elemente esenţiale în dezvoltarea independenţei şi accesului pe piaţa muncii."

Un parteneriat puternic pentru viitor

"Pentru noi, această campanie a deschis noi perspective asupra impactului pozitiv pe care îl putem avea în societate. Mai mult decât un proiect de succes, a fost un mod prin care am putut contribui la schimbarea decisivă a unor vieţi. Fiecare căţel ghid reprezintă o rază de lumină pentru o persoană nevăzătoare. Suntem mândri de acest succes, aşa că vom continua sprijinirea fundaţiei Light into Europe, printr-o nouă campanie, care va avea debutul chiar în această toamnă. O comunitate puternică are grijă de toţi oamenii ei şi îi ajută pe cei vulnerabili să se integreze în societate. O viaţă mai bună pentru toţi este parte din dezideratul Groupe Seb, a subliniat Adriana Maxim, Trade Marketing Manager Groupe SEB SCE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb