S&T Slovenia - certificată ca SAP Training Centre

comunicat S&T Slovenia
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 februarie 2007

S&T Slovenia, una dintre subsidiarele de succes ale S&T, a deschis la Liubliana un centru de training autorizat SAP în care clienţii, partenerii şi angajaţii S&T vor fi instruiţi pentru soluţiile software de afaceri de la SAP. Centrul va furniza training-uri pentru certificarea consultanţilor SAP.

S&T este unul dintre partenerii de succes ai SAP în Slovenia. Deschiderea centrului de training la Liubliana este o nouă etapă în extinderea portofoliului serviciilor companiei în sectorul SAP. Pe lângă cursurile de instruire standard, S&T Slovenia este acum autorizată să organizeze academii de consultanţi şi va facilita susţinerea testelor de certificare SAP. Clienţii care lucrează cu consultanţi SAP instruiţi de centrul din Liubliana pot fi siguri că expertiza acestora este avansată, mulţumită bine cunoscutului know-how al SAP şi a integrării în reţeaua de informaţii SAP. "Am reuşit să ne atingem obiectivul declarat de a ne extinde succesiv serviciile pentru mediul SAP şi să extindem masiv acest domeniu de afaceri la nivelul întregului Grup. Preluarea consultanţilor SAP ai companiei IMG, acţiune ce se va încheia în luna martie în urma aprobărilor autorităţilor anti-trust, reprezintă un pas important în această direcţie. Iniţiativele şi competenţele SAP ale subsidiarelor noastre joacă, în aceeaşi măsură, un rol important. Slovenia se numără printre cele mai importante pieţe în ceea ce priveşte soluţiile SAP," a declarat Christian Rosner, CEO al S&T AG.

Centru de training pentru întreaga Regiune Adriatica

Pe termen mediu, centrul de training SAP de la Liubliana va deveni centru de training pentru Regiunea Adriatica a S&T. Pe lângă instruirea standard a utilizatorilor pentru întregul portofoliu de soluţii SAP, centrul va oferi cursuri specializate pentru logistică, servicii financiare şi managementul de personal. Grupul S&T va folosi centrul de training pentru pregătirea angajaţilor săi şi pentru viitoare programe de training. Consultanţii juniori, în particular, vor avea posibilitatea să îşi perfecţioneze cunoştinţele despre soluţiile SAP.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb