S-a semnat contractul de concesiune lucrări Parking şi Hotel la Aeroport

C.P.
Companii / 17 august 2010

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe a semnat astăzi, împreună cu reprezentanţii SC UTI Facility Management SA Bucureşti, contractul de concesiune de lucrări publice vizând proiectarea, finanţarea, construirea, darea în exploatare, întreţinerea, operarea şi asigurarea garanţiei totale prin activităţi de service şi mentenanţă a Parcărilor şi a unui Hotel de 4 din perimetrul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Contractul vizează extinderea parcării auto existente şi construirea unui parking auto etajat, inclusiv reglementare acces, sens giratoriu, benzi de preselecţie. Noul parking auto etajat va avea o capacitate de 1.470 locuri de parcare şi o suprafaţă construită desfăşurată de 37.800 metri pătraţi.

În ceea ce priveşte construirea unui Hotel de 4, acesta se va construi pe trei nivele, va avea o capacitate de 144 de locuri şi va include un restaurant şi un bar cu o capacitate de 200 de locuri, săli de conferinţe cu o capacitate de capacitate 300 de locuri, parcare subterană de 880 de mp (44 locuri), precum şi diverse amenajări exterioare - accese, parcări, spaţii verzi.

"Prin semnarea acestui contract marcăm un nou pas înainte, extrem de important, în procesul de modernizare şi extindere a Aeroportului clujean. În acest fel contribuim, odată în plus, la atingerea celor mai înalte standarde europene în domeniu şi la consolidarea statutului de lider regional în domeniul aeroportuar. În vederea derulării lucrărilor conform termenelor şi în condiţiile stabilite, am decis constituirea unei comisii formate din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean şi ai Aeroportului, comisie care va urmări în permanenţă evoluţia proiectului", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb